TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 609 Ft
Benzin ára: 612 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 386,16
USD: 355,15
CHF: 393,69
GBP: 450,12
Hirdetés
Ápolókerekek és ikerkerekek az Alliance-tól

Ápolókerekek és ikerkerekek az Alliance-tól

Gépesítés - 2018.03.15

A mezőgazdasági abroncsokkal, felnikkel foglalkozó Bohnenkamp s.r.o. Magyarországon az Alliance Tire Group termékeit forgalmazza. A Tatán regionális irodát működtető cég lassan 70 éves szakmai múltra tekint vissza 
a mezőgazdasági, erdészeti, építőipa-ri és a különlegesen nagy teherbí-rású, úgynevezett földmozgató (EM) abroncsok forgalmazásában.

Az Alliance a világ több mint 90 országá-ban kínálja széles körű választékát, 
a viszonylag egyszerű diagonális abroncsoktól a kiváló minőségű, magas hozzáadott értékkel rendelkező alacsony nyomású (IF/VF) abroncsokig. Az összes terméket saját kutatás-fejlesztési központjukban fejlesztették ki, a gyártás pedig az Izraelben és Indiában lévő modern gyártósorokon folyik, ahol a folyamatos és szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja a professzionális felhasználásra szánt termékek kiváló minőségét.

Alliance gumiabroncs„Az általunk forgalmazott kínálatból mindenekelőtt az ápolókerekekre hívnám fel a gazdák figyelmét – mondta el lapunknak Szalai János, a Bohnenkamp s.r.o. kelet-magyarországi képviselője az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállításon. – Az Alliance termékek a sorközművelő kerekek piacán ár-érték arányban verhetetlenek, de nincs olyan traktor, amelyre ne tudnánk megfelelő abroncsot biztosítani.

Kiemelném az ikerkerekeinket is, ennek előnyei ugyanis mindenki számára nyilvánvalóak: kisebb talajtaposás és tömörítés, nagyobb vonóerő-átadás, redukált szlip és kiegyensúlyozottabb növényfejlődés. Az ikerkerekes szerelés ráadásul nagyobb stabilitást ad az erőgépnek, illetve bizonyítottan csökken általa az üzemanyag-fogyasztás is. Mérések szerint a hatékonyság közel 15 százalékkal nőhet, miközben a gázolaj-felhasználás akár 10–12 százalékkal lehet kevesebb a szimpla kerékelrendezéshez viszonyítva. Ügyelni kell azonban arra, hogy az abroncsok közti rés legalább 10–15 cm legyen, így nem áll fenn a kerekek eltömődésének veszélye.”

 




Szerző: AgrárUnió

Címkék: gumiabroncs, ikerkerekek, Alliance
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Az EU-ban 10 százalékkal több napraforgótermés várható az idén

Az étkezési búza áfa és szállítási költség nélküli termelői ára Magyarországon az AKI PÁIR adatai szerint 64,2 ezer ...