Virágzásban is használható, növényi alapanyagból készült stimulátor

2020.03.19

A növényi immunrendszer és növekedés természetes stimulátora, amely hatékony a gombás és 
a bakteriális fertőzések megelőzésében. A készítmény a szibériai jegenyefenyő tűleveléből nyert extraktum vizes emulziója.

Virágzásban is használható, növényi alapanyagból készült stimulátor


A terméket a novoszibirszki akadémiai város kutatói dolgozták ki. A NOVOSIL tiszta, természetes alapanyagból készül, ezért ökológiai gazdálkodásban engedélyezett a használata! 
A termék hatóanyagai – amelyek a triterpénsavak, 
egyfajta természetes növényi szteroidként funkcionálnak – a molekuláris sejtbiológiára is hatást gyakorolnak a kezelt kultúrákban.

A készítményt egyrészt a vetés előtti vetőmagkezelésre, másrészt a növény aktív növekedési szakaszában történő lombkezelésre alakították ki. Alkalmazási referenciával rendelkezik minden termesztett növénykultúránkra.

novosil

2019. augusztus 2. Alattyán. Előtérben a NOVOSIL-lel kezelt terület, hátul élesen elválik a kezeletlen kontroll.

A készítmény hatása a növény immunrendszerének stimulálása útján a követ­kezőket eredménye­zi. Jelentős mértékben csökkenti a növény gombás megbetegedésekre való fogékonyságát, fokozza 
a kedvezőtlen külső tényezőkkel szemben az ellenálló képességet,felgyorsítja a mag csírázását és megnöveli a csírázóképességet. A termék nagymértékben képes a terméshozamot növelni, gyorsítja az érést, 
a termés minőségét is pozitívan befolyásolja. A termék keverhető lombtrágyákkal, herbicidekkel, fungicidekkel, inszekticidekkel.

A NOVOSIL virágzásban is alkalmazható, jelentősen tudjuk befolyásolni a kötődést és termés növekedését. A NOVOSIL-lel minimális költséggel és hatékonyan tudunk pozitív hatást gyakorolni növénykultúráinkra. Számtalan növénykultúrában a használat során azt tapasztaltuk, hogy az állományok nagyobb levélzettel, erősebb, zömökebb szárral, nagyobb virágzattal rendelkeznek a kontrollhoz képest. A termés mennyisége jelentősen növekszik!

A kezeléseket 1 l/ha dózisban 2-3-szor ismételhetjük, kultúrafüggő, de nagyon jó eredményt hoz 
a virágzásban elvégzett kezelés. Csávázáskor 1 tonna/liter mennyiséggel kell számolni. Mindenféle csávázóanyaggal keverhetjük. Hatása nem marad el, gyors, egyenletes kelésre és kimagaslóan erőteljes gyökérképződésre számíthatunk.

A termék a piacon egy igen olcsó, de haté­­­­­kony szegmenst képvisel, mivel kezelésenként a hektárköltség nem éri el a kétezer forintot. Csávázás alkalmával a bekerülési ár szinte elhanyagolható.

Bővebb információkért látogassa meg honlapunkat!

Web: www.attendsa.hu
E-mail: szaktanacs@attendsa.hu
Tel.: +36-70-540-8022
Szaktanácsadás: +36-70-940-3276


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE