A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis

Újdonság és frissítések a John Deere-től

Traktorok - 2019.06.26

Nagy hasmagasságú traktorral rukkolt elő a John Deere, amely megújította 5GN és 5GV erőgépcsaládját is. Utóbbiaknál az ultrakeskeny kabin és a mellső függesztőmű lehet hasznos a kertészetekben és ültetvényekben termelők számára.

Újdonság és frissítések a John Deere-től


A John Deere kínálatában most jelent meg az 5115RH modell, amely leginkább tekintélyes (72,6 cm-es) hasmagasságával hívja fel magára a figyelmet. A traktort emellett kimagasló üzemanyag-takarékosság, nagy hidraulikateljesítmény és kiemelkedő vezetői komfort jellemzi. A meghajtásról 115 LE-s John Deere motor gondoskodik, a Command 8 váltó révén pedig 0,45–48,3 km/h közötti munkasebesség választható. Az 5115RH modell „okostraktor”, hiszen táblatérképezésre, permetezési dokumentációk készítésére, adatgyűjtésre is alkalmas, valamint ISOBUS-kommunikációra és szakaszolásra.

John Deere

A gyárilag beszerelhető JDLink távfelügyeleti rendszer révén a tulajdonos állandóan szemmel tarthatja a gépet és optimalizálhatja annak teljesítményét. A John Deere az iTEC intelligens munkagépvezérlést is a gazdák figyelmébe ajánlja, amely a TLT automatikus kapcsolgatásával könnyíti meg a munkavégzést.

A John Deere palettáján az 5G jelzésű traktorok tartoznak a kertészetekben és ültetvényekben használható erőgépek közé. A következő évre az 5GN és 5GV típusok számos frissítést kapnak, ebben a tekintetben az opcionális mellső függesztőmű, illetve a fülkekialakítás jelenti az igazi újdonságot. A 75, 90 és 100 LE-s 5GN erőgépeken is elérhető lesz immár az ultrakeskeny GV kabin, de ez megmarad a 75 és 90 LE-s 5GV traktorokon is. Az 5GN modellekhez kérhető mellső felfüggesztés pedig azok számára lehet hasznos, akik kaszát, seprőberendezést vagy más front eszközt szeretnének használni.Szerző: AgrárUnió

Címkék: traktor, kertészet, John Deere, újdonság, gyümölcstermesztés, ültetvény