TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.964,48 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.533,77 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 61.253,64 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 51.866,29 Ft (tonna)
Repcemag: 159.604,60 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.503,23 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 607 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,78
USD: 359,69
CHF: 396,83
GBP: 450,76
Hirdetés
Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Traktorok - 2023.09.18

KÖNNYŰ | MEGBÍZHATÓ | ERŐTELJES  

Egyre több kis gazdaságban, növekvő földméret vagy a professzionális munkavégzés miatt előtérbe kerülnek azok az egyszerűen kezelhető, több funkciós traktorok, melyek kedvező ár mellett, jó minőségben érhetők el gazdaságok, családi vállalkozások, kisebb cégek, de akár magánszemélyek számára is.

A KUBOTA régóta ismert munkagépjei sokoldalúságairól, valamint a minőséghez való kötődéséhez. A sokoldalú igények miatt állította csatasorba a Kubota EK1-261 traktorját, mely sokoldalúsága révén olyan feladatok széles körére használható, amelyek során megbízhatósága és robusztussága nyerő kombinációnak bizonyul. A világszerte népszerű traktor KÉSZLETRŐL elérhető.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Melyek azok a területek, ahol erősnek bizonyul az EK1-261?

Motor

Mi az amit egy motortól várunk? Erő, élettartam és kezelhetőség.

A Mitsubishi gyártású, robusztus, háromhengeres, 24 lóerős Stage V. fázisú dízelmotorja vízhűtésű. A kiváló minőségű száraz légszűrő maximális teljesítményt és nagyszerű üzemanyag-hatékonyságot biztosít. A karbantartás egyszerűsítése érdekében érzékelő jelzi, ha a légszűrőt tisztítani kell.  

Ha már a könnyű karbantartásról van szó, ezt az egy részből álló motorburkolat is biztosítja, melynek segítségével szerszámok nélkül is gyorsan hozzá lehet férni a karbantartást igénylő pontokhoz. Ugyanakkor a nagy hűtőrács jó légáramlást biztosít a hűtőbordához, könnyen eltávolítható és kifújható.

Sebességváltó

Egy jó váltótól elvárjuk, hogy könnyen váltható legyen még akkor is, ha ugyanabban a tartományban vezetik, és az áttétel az alkalmazás típusának megfelelő fokozatokkal működjön.  

A traktorok állandó kapcsolódású, kilenc előre- és három hátrameneti sebességet tartalmazó sebességváltóval vannak felszerelve, amely menet közben is váltható. Az oldalakon található ergonomikus váltókarok még inkább támogatják a könnyű váltást. A traktor 18,2 km/órás maximális és 1,1 km/órás minimális sebessége (mindkét esetben 8,30 x 20 méretű hátsó abronccsal) a feladatoknak tökéletesen megfelelő sebességtartományokat biztosít.
A három tartományt felölelő sebességváltónak köszönhetően üzemelés közben nem merül fel a sebességváltó nyomaték-túlterhelésének kockázata.  

A traktor egy karral bekapcsolható négykerék-meghajtást is tartalmaz. A differenciálzárat pedál működteti.  Az olajfürdős fékek és a független parkolófék pedig nagyfokú biztonságot adnak.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Munkakörnyezet

Az EK1-261 bizonyítja, hogy még egy ebbe a szegmensbe tartozó traktor esetében sem kell megalkudni a kényelem érdekében. 

  • Az ergonomikusan elhelyezett működtetőkarok,  
  • a súly szerint állítható vezetőülés és a 
  • hasznos részletek 

mind segítenek gondoskodni a produktív munkavégzésről.

A vezetőtől jobbra és balra található működtetőkarok elrendezése logikus, pozíciójuk ergonomikus. A színkódolásnak köszönhetően a karok könnyen és egyértelműen azonosíthatók.
A traktor emellett olyan hasznos apróságokat is felmutat, amelyek még inkább könnyítenek kezelésén. A mobiltelefon-tartó és -töltőaljzat gyakorlatilag egy töltőállomást biztosít a vezetőfülkében.
A vízszintes üléspozíció és a felfüggesztés is a kezelő testsúlyának megfelelően állítható. Ennek eredményeképpen csökken az anyagfáradás. A kezelő jelenlétét érzékelő regisztrálja. A kezelő távollétében a motor 10 másodperc után automatikusan lekapcsol.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Hidraulika

Nagy kapacitású hátsó függesztő berendezés impozáns emelőkapacitással és stabil kialakítással
 

Mita 1 N kategóriába tartozó, hárompontos, erőteljes hátsó csatlakozó könnyen és intuitív módon kezelhető. A precíziós „Cat1” szabványos hátsó emelő berendezés és pozíciószabályozás a csatlakozó szerelvények hatékony kezelését teszi lehetővé. A maximum 750 kg-os emelőkapacitás révén még a nehéz munkagépeket is könnyű emelni. Az alsó csatlakozók könnyen állíthatók.
Az EK1-261 nyitott középpontú hidraulikus rendszerrel, és szabvány felszerelésként kettős működésű szeleppel van felszerelve.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Kiegészítők,

melyek az EK-1 261 sokoldalúságát fokozza. Hozzáadott értéket jelentenek az olyan praktikus kiegészítők, mint a 

  • tágas szerszámosláda,
  • az erős hátsó lámpák, valamint a 
  • homlokrakodó és elülső emelő hasznos opciója.

A tágas, jól felszerelt szerszámosláda praktikus és funkcionális. Tartalmazza a kisebb karbantartási munkákhoz szükséges összes szerszámot.
Az állítható, erős hátsó munkalámpák szintén szabvány felszerelésnek minősülnek. Jól jönnek rossz látási viszonyok között, amikor a hátulra felszerelt munkagépeket ellenőrizni kell.
Az EK1-261 opcionálisan elülső emelővel is felszerelhető. Az opcionális négyrészes elülső ballaszt összsúlya 120 kg.

 

És van még a Kubota EK-1 261-nek még két nagy előnye:

Országos szervízhálózat és 5 év gyári garancia

A Két-KATA Kft. országos szervízhálózata nagy elismerést vívott ki magának partnerei között gyorsaságával és precíz munkavégzésével. Nagy tapasztalattal bíró szakembereik a KUBOTA® ellenőrzött folyamatai alapján végzik a karbantartó, illetve javító munkát, eredeti Kubota alkatrészek felhasználásával.
A gyári garancia 5 év vagy 1000 munkaórára vonatkozik.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

Elérhetőségek

Két-KATA Kft.
20 Zöld utca, Dány, 2118 Hungary
Tel./Fax: 00 36 28 465-053
E-mail:info@ketkata.hu
Weboldal: ketkatakft.kubotaimportor.hu

Címkék: Kubota EK1-261, Két-Kata, Professzionális munkavégzés, kedvező ár
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A választás az Ön kezében van - HerbBacto-Vital

Magyarország ismét bizonyítja innovációs erejét egy új, hazai fejlesztésű, mikrobiológiai termékcsalád révén.