A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Magas termőképesség, stabilitás, magas jövedelmezőség

Növénytermesztés - 2022.05.06

Ezek jellemzik a 2018-ban létrehozott G-seed márka hibrid kukoricáit. Ebbe a portfólióba kizárólag gondos szelekció révén kerülnek be olyan hibrid vetőmagok, melyek rendkívüli stabilitással, szárazságtűrő képességgel és magas termőképességgel rendelkeznek.

Magas termőképesség, stabilitás, magas jövedelmezőség


Minden vetőmagunk intenzív tesztelésen esik át, mielőtt megkapná a G-seed vetőmag márkanevet, ezzel garantálva a vetőmagok megfelelő minőségét. Kísérleti hálózatunkban évente több mint 50 000 parcellát állítunk be egész Európában, ezáltal minden ország klimatikus viszonyainak tökéletesen megfelelő fajtaválasztékot tudunk biztosítani.

Ennek a kísérleti hálózatnak és intenzív tesztelésnek köszönhetően a magyarországi termelők számára a G-seed kiemelkedő kukoricavetőmag-választékot tud nyújtani. A gondos szelekció révén csak a rendkívüli stabilitással, stressztűréssel és magas termőképességgel rendelkező hibridek kerülnek a portfóliónkra a régió adottságainak megfelelően, minden éréscsoportot lefedve.

A vetőmagok teljes mértékben zárt láncban kerülnek előállításra, csak RWA-partnerek foglalkoznak a vetőmagtermesztéssel, valamint a feldolgozás is a saját üzemekben történik.

Kiemelt G-seed kukoricahibridjeink

rwaakinom

rwatweetor

rwaajowan

rwaglumanda

 

rwalogo min

 

rwa vetomag hirdetes

Nagyítás a képre kattintva!

 


Címkék: kukorica, kukoricahibrid, RWA