A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Az erő az UMG-vel van

Növénytermesztés - 2019.01.30

Magyar starter műtrágya hódítja meg Európát Az UMG mikrogranulált starter műtrágya a nemzetközi piacokon, Európában, Ázsiában és Amerikában folytatja útját az EuroChem kínálatában!

Az erő az UMG-vel van


A DLG Feldtage növénytermesztési szakmai kiállításon 2018. júniusában nagy sikerrel debütált az UMG mikrogranulált starter műtrágya, és azóta is kiváló eredményekről kapunk visszajelzéseket Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Olaszországból és Törökországból is.

Az UMG műtrágyacsalád komplex hatóanyag-tartalma (ásványi nitrogén, foszfor, talajélesztő enzimek, szerves kelátképző és szerves kén) révén dinamikus kelést és erőteljes csíraképződést biztosít.

Biztos kelés, nagy termés

Az UMG-re jellemző tulajdonságok:

• Gyors és megbízható tápanyagfelvétel
• Stresszmentes fejlődés
• Napraforgóra bór-, valamint kukoricára cinkkiegészítéssel
• Egyszerű, vetéssel egy menetben történő alkalmazás

A növény gyors és erős kezdeti növekedése révén az állomány gyomelnyomó képessége javul, és ellenállóbbá válik a kártevők­kel és a kórokozókkal szemben. Az erős kelés megalapozza a sta­bil vegetációt, ami később kihat a terméshozamra is.

umg

2017. május 31., Rheintal, Németország: UMG mikrogranulátum-kísérlet eredményei

A termék további előnye, hogy az UMG a mikroelemeket nem fémsók, hanem részben komplex, részben szerves kelát formában tartalmazza, így azok nem kötődnek meg a talajban.

Az UMG Prémium termékek komplex hatóanyag-tartalma révén nemcsak gyors kelést és erőteljes gyökérnövekedést biztosít, hanem Rizodyne talajaktivátor-tartalmával dinamizálja 
a talajéletet is. A Rizodyne értékes tápanyagforrást nyújt a talaj mikroszervezeteinek, aminek hatására fokozódik a talaj biológiai aktivitása a gyökérzónában. Javul a talaj szerkezete, levegő- és vízmegtartó képessége, nő a szervesanyag-tartalma, ami a tápanyagok hatékony felvételét eredményezi.

umg

2017. május 31., Rheintal, Németország: UMG mikrogranulátum-kísérlet eredményei

Bizonyított hatás

A Széchenyi István Egyetem Növényvédelmi Intézetének a ku­­korica gyökértömeg vizsgálatára irányuló kutatásai igazolták, hogy az UMG ZeaStarttal kezelt parcella 70%-kal több száraz gyökértömeget hozott, mint a kontrollterület. De nemcsak hazánkban, hanem világszerte is számos kísérlet bizonyította az UMG kimagasló agrotechnológiai hatását. Ausztriában (Hollern – Alsó-Ausztria) például 20% többletjövedelmet eredményezett az UMG StarterMax a kontrollkukorica-parcellákhoz képest.

Keresse szaktanácsadóinkat:

EuroChem Agro Hungary Kft
www.eurochemagro.com
szaktanacsadas@eurochemgroup.com

Tel.: +36 30 566 53862017. május 31., Rheintal, Németország: UMG mikrogranulátum-kísérlet eredményei


Címkék: műtrágya, UMG, EuroChem, starter