
„Lombtrágya, pétisó, de legjobb a szerves trágya lenne...”
Növénytermesztés - 2017.05.01
Az ország különböző pontjain élő gazdálkodókat kérdeztünk arról, hogy az általuk művelt talaj megóvása érdekében mi mindent tesznek meg, illetve melyek azok az eszközök, módszerek, készítmények, amelyek igazolták a hozzájuk fűzött elvárásokat.
Tisztelt Látogatónk!
A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!
Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.
Belépés
Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!
Réti János (61), a Mezőtárkányi Aranykalász Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató, Értékesítő Szövetkezet növénytermesztési ágazatvezetője.
Réti János
ágazatvezető
„Heves megyében, Mezőtárkány térségében kilencszáz hektáron gazdálkodunk, klasszikus szövetkezeti formában. A területünk kilencven-kilencvenöt százalékát béreljük, a fennmaradó rész a szövetkezeti tagok tulajdonában van. Hagyományos szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozunk: búza, kukorica, napraforgó, illetve repce szerepel a termelési palettánkon.
Címkék: talaj, trágya
Tavaszi aktualitások a növénytermesztésben

Ezt gondolja az európai közvélemény a közös agrárpolitikáról

Egyensúly a szakértelem és a megfizethetőség között

Gabonapiaci trendek: fókuszban az árpa és a búza

Mikotoxinok a mezőgazdaságban: kihívások és megoldási ...

Kalászos gabonáink levélbetegségei – Milyen betegségekre ...

Semmit sem teszünk az aflatoxin ellen?

Ügyfélkapu+ élmények – Jó tanácsok átregisztrálás elé

Egy kockázattal kevesebb – Megújult a közkedvelt starter ...

Úttörő megoldás az Optigép Kft.-től