TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
A VALTRA N SOROZAT NYERTE A RED DOT DESIGN AWARD 2022 DÍJAT

A VALTRA N SOROZAT NYERTE A RED DOT DESIGN AWARD 2022 DÍJAT

Traktorok - 2022.05.05

Az egyik legújabb Valtra traktorszéria, az 5. generációs N sorozat nyerte el a Red Dot Design Award 2022 díjat a formatervezés kategóriában.

A Red Dot Design Award a világ egyik legnagyobb formatervezési versenye.

A Valtra N sorozat által elnyert Red Dot Díj tökéletes szimbóluma annak a folyamatos fejlesztési tevékenységnek, amely a mindennapos használatot megkönnyítő vadonatúj funkciókat eredményez. Olyanokat például, mint az A-oszlop új digitális kijelzője, mely egyedi felhasználói élményt nyújt a korábbi vezérlőkhöz képest. Az új kijelző helyzete és láthatósága munka közben optimális, a traktor kezelése pedig végtelenül egyszerű, érthető és logikus. Az új N sorozatú traktorok olyan fejlesztésekkel is rendelkeznek, amelyek növelik a biztonságot: mint például az új LED-es nappali menetfények. Már messziről láthatók, napsütéses időben is vonzzák mások figyelmét és segítenek csökkenteni az energiafogyasztást a hagyományos megoldásokhoz képest.

Az 5. generációs N sorozatot 2021-ben mutatták be és a szintén díjnyertes negyedik generációra alapozták, a már bevált megoldásokat pedig az ügyfelek visszajelzéseivel egészítették ki.

"Új generációs traktorainkat úgy terveztük, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák az ügyfélnek. A traktornak nemcsak jól kell kinéznie, hanem hűséges társként szolgálnia kell a mindennapokban. Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk ügyfeleinktől, sokan úgy jellemezték a traktort, hogy az nagyon kényelmes és könnyen használható, köszönhetően az intelligens megoldásoknak " – mondta Kimmo Wihinen, ipari formatervezési és felhasználói élményért felelős osztályvezető.

A Red Dot verseny a világ legrangosabb formatervezési versenye. A díj elnyerését a design és a felhasználói élmény kiválóságának jeleként ismerik el nemzetközi szinten. A tervezés és az esztétika mellett az értékelési kritériumok magukban foglalják a funkcionalitást, az intelligenciát, illetve az innovációt is. A díjnyertes N sorozatot a Valtra Showroom (https://showroom.valtra.com) oldalán lehet részletesebben tanulmányozni.

Címkék: traktor, Valtra, Red Dot Design Award
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Újra érték a minőség – Diskurzus Bene Zoltánnal, a Karintia Kft. ...

A kalászosok, különösen a lágybúza tekintetében Magyarországon abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a ...