Hirdetés
Egy hótoló, ami egész évben használható

Egy hótoló, ami egész évben használható

Munkagépek - 2021.01.19

Nemcsak hótolásra, de mezőgazdasági munkákra és tereprendezésre is alkalmas a német Kässbohrer új gépe. A csörlő révén nem létezik számára akadály.

A PistenBully 600 Polar GreenTech nevű masina látványos külsőt kapott, ám ennél is fontosabb, hogy igen alacsonyan van a tömegközéppontja, ezáltal páratlan stabilitással rendelkezik a legnehezebb terepeken is. A meghajtásról 490 LE-s motor gondoskodik, és a gép működtetése, irányítása meglehetősen egyszerű, így a kezelő kizárólag az elvégzendő munkára tud koncentrálni.

Hotolo 2

A lánctalpas PistenBully télen elsősorban hóeltakarításra használható, de egész évben jó szolgálatot tehet a gazdaságban. Kézenfekvő például a silódombok egyengetésére, tömörítésére, de tolókanállal, mulcsozóval vagy kaszával felszerelve csak a fantázia szabhat határt a széles körű alkalmazásának. A lánctalpak szélessége 780–1648 mm között változhat, ami szintén a sokoldalúságot növeli.

A gép a ROPS (borulás elleni védelmet jelentő) előírásoknak megfelelő kabinnal, valamint Xenon munkalámpákkal van felszerelve, sőt az újabb modellek már csörlővel is. Ez 360 fokban képes körbefordulni, a maximális terhelhetősége pedig 4 tonna, így a masinát a legmeredekebb emelkedőn is képes felhúzni. A fülkében két személy is kényelmesen elfér. A fogyasztás óránként 10 liter körül alakul.

 

Címkék: siló, kaszálás, mulcsozás, kommunális munka, csörlő
Kiemelt hírek