TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Gépesítés - 2023.09.22

Az idei évet a terményárak mély zuhanással kezdték, amelyhez társult egy erőteljes import beáramlás a hazai terménypiacon. A magas inputanyagárak mellett előállított terményeket ilyen körülmények között nehezen, vagy sok esetben csak veszteséggel lehetett értékesíteni. Ezért sokan döntöttek úgy, hogy inkább a tárolókban tartják a termést, és később próbálják értékesíteni egy remélt magasabb áron.   

Emellett a gazdálkodók a beruházási döntéseik egy részét is próbálják egy későbbi, kedvezőbb időpontra átütemezni. Egy jól megválasztott kombájn vagy traktor hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban ezek megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást. A legújabb akciónkban – 2023. szeptember 09. - 2023. október 20. között, a készlet erejéig vagy visszavonásig – új John Deere kombájn vagy John Deere traktor vásárlása esetén lehetősége van a gép vételárának 50%-át minősítéssel (ISCC) rendelkező terménnyel (szója, kukorica, napraforgó, cirok) fizetni. A terményt gépkocsira rakva a telephelyről szállítjuk el, így nem kell a fuvarral sem bajlódni.

Szalmarázó ládás vagy rotoros kombájn

Gazdaságos üzemeltetés, kiváló szemminőség, megfelelő szármaradvány-kezelés, csak néhány az alapvető elvárások közül, amelyeknek meg kell felelnie egy mai korszerű betakarítógépnek. A John Deere T sorozat a nagy átmérőjű, 800 mm-es tangenciális dobjának és a dobkosár hatalmas átfogási szögének köszönheti páratlan betakarítási teljesítményét kalászos gabonákban, melynek köszönhetően egy 5 szalmarázó ládás típus meghaladja egy hagyományos 6 szalmarázó ládás gép áteresztőképességét, míg a nagyobb, 6 szalmarázó ládás T kombájnok teljesítménye jónéhány rotoros és hibrid cséplőrendszerű kombájnéval vetekszik.

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Az S kombájnok lelke a gépbe hosszirányba beszerelt cséplő-leválasztó rotor. A kíméletes „anyag az anyagon” cséplést a rotor mellső fele végzi, míg a hatékony leválasztást a rotor hátsó fele biztosítja centrifugális úton. Az S kombájnok nagy betakarítási teljesítményt biztosítanak a legjobb szemminőség mellett, ugyanakkor szalmakezelésük is elfogadható kalászos gabonák betakarításában. Ezen felül olyan speciális növényekben is helytállnak, mint pl. az olajretek, illetve verhetetlen a teljesítményük kukoricában is.

Széles traktorportfólió

Az üzemméret és a gazdaság fő profiljától függően a traktorral végezhető mezőgazdasági munkák egy adott gazdaságon belül nagyon szerteágazók lehetnek. Talajművelés, vetés, tápanyag-utánpótlás, szállítás, szálastakarmány-betakarítás, rakodás. Ezekhez a műveletekhez társulnak még a precíziós gazdálkodás követelményei is, ez pedig magas technológiai elvárásokat kíván egy erőgéptől. Ilyenkor nemcsak a traktor motorteljesítménye a kérdés, hanem az is, hogy rendelkezésre állnak-e olyan műszaki megoldások, amelyekkel képes az erőgép az adott munkákat az elvárásoknak megfelelve hatékonyan és gazdaságosan elvégezni.

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Legyen szó univerzális 6M, 6R sorozatú traktorokról, a gazdaságok sokoldalú munkatársáról, a 7R szériáról vagy a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökéletes teljesítmény legjobb keverékét nyújtó 8R traktorokról, mindegyik maximálisan teljesíti az elvárásokat.

Finanszírozza meg most extra terményárak mellett új gépberuházását!

Az aktuális újgép-akcióinkért és terményárakért lépjen kapcsolatba KITE gépértékesítőjével!

Bővebb információk: Itt!

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Címkék: traktor, kombájn, john deere, kite zrt.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Galandféreg által okozott, potenciálisan halálos betegség ...

Az elmúlt években Európa-szerte ugrásszerűen megnövekedett a potenciálisan halálos humán alveoláris ...