A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva 2023 jan TEFLIX
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
AgroMashExpo

Szerdán megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítása!

Hírek - 2023.01.24

Idén se maradhat el a látványos PREGA AgRobot Show, a robotika legizgalmasabb fejlesztéseivel. A 2023-as kiállítás számos színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek, a négy nap során a B és H pavilonok fórum színpadán, valamint a pavilonok galériáin található külön termekben.

Szerdán megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítása!


Olyan újdonságok várják majd a kiállítókat és a látogatókat, mint a Lengyel–Magyar Agrár – Élelmiszeripari Innovációs fórum a kiállítás első napján (25.-én szerdán) az E pavilon 106-107-108 termeiben. A részvétel regisztrációhoz kötött!

Az Agrárminisztérium a kiállítás keretei között 27.-én, pénteken szakmai konferenciát tart a 2023-tól induló új Közös Agrárpolitika közvetlen támogatási rendszeréről. A 10.00 órától 12.30-ig tartó konferencia helyszíne az E pavilon galériájának 109-es terme lesz.

A szakmai partnereink által összeállított előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken többek között szó esik még a precíziós átállásról, az agrárium 4.0-ról, arról, hogy mit tegyünk az aszály ellen, milyen alternatív megoldásokkal lehet kiváltani a műtrágyát, vagy hogy milyen lehetőségei, hasznosulása van a hígtrágyázásnak.

A további programokról és a regisztrációról bővebb információt az alábbi linken találnak:

Mindezek mellet a Hazai és Nemzetközi Termékdíj 3 Nagydíjasa, 5 Különdíjasa és a 12 Prémium okleveles díjazott is bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat.

A mezőgazdaság legfontosabb szereplői, a legújabb agrártechnológiák, továbbá számos szakmai előadás várja 36 000 négyzetméteren az idelátogatókat január 25-28 között az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

Utazzon kedvezményesen, vonattal

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2023. január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra az utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

Különböző InterCity vonatmegállítások biztosításával szeretnénk elősegíteni, hogy minél több látogató számára könnyen és gyorsan megközelíthető legyen a rendezvény. A terület mellett elhaladó vasútvonalon a Kőbánya-Felső megállónál történő extra vonatmegállítások lehetővé teszik, hogy a vonatról leszállva, kényelmesen átsétálva be lehet lépni a III-as kapunál található fogadócsarnokon keresztül.

A felhasználás feltételei  itt!

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

Az alkalmazás számos előnyt és segítséget biztosít a letöltők számára. Egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben, kedvezményes jegyvásárlást tesz lehetővé. Tervezze meg látogatását előre! A kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével már előre bejelölheti kedvenc kiállítóit, a helyszínen pedig könnyű tájékozódást biztosít. Az applikáció letölthető iOS és Android mobilkészülékekre egyaránt.

További információk!


Címkék: agromashexpo, agrárgépshow