A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer NF 15 eves nyeremenyjatek 2023 marcius
Genezis Green Max
Zetor-Vas: alkatrészek 
minden traktorhoz

Zetor-Vas: alkatrészek 
minden traktorhoz

Traktorok - 2018.05.11

Komoly beruházásba fogott a nyíregyházi Zetor-Vas Kft., amely a közelmúltban indította el alkatrész-webáruházát. A gazdálkodók 100 ezernél is több kopóelemet rendelhetnek meg a rendszeren keresztül, köztük a Magyarországon forgalmazott összes traktorhoz szükséges alkatrészeket.

Zetor-Vas: alkatrészek 
minden traktorhoz


Március második felében tartotta szokásos tavaszi nyílt napját a nyíregyházi Zetor-Vas Kft. A cég tavaly ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját, és valóban volt is mire emlékezni. Két évtized alatt 1000 darab traktort értékesítettek, míg az utóbbi években forgalmazni kezdett McHale bálázókból 50 darabot, a Gaspardo vetőgépekből pedig 80 darabot adtak el – tudtuk meg a két ügyvezető, idősebb és ifjabb Vas Ottó beszámolójából.

A Zetor-Vas ebben az esztendőben is nagy fába vágta fejszéjét, ugyanis elindította online alkatrész-webáruházát (GazdaCentrum.hu), ahol több mint 100 ezer eredeti és utángyártott kopóalkatrész közül rendelhetnek a gazdálkodók. 
A terméklista folyamatosan bővül, de már 2018 tavaszán elérhető lesz rajta az összes – hazai forgalomban lévő – traktormárkához, valamint a Maschio-Gaspardo munkagépekhez való teljes alkatrészkínálat. A rendeléseket a vásárlók személyesen is átvehetik, de postai úton vagy futárszolgálattal is megkaphatják a küldeményt. A webáruház használata pofonegyszerű, néhány kattintással juthatunk el a termék kiválasztásától a megrendelés véglegesítéséig és a fizetésig.

Zetor

A nyíregyházi cég forgalmazza a magyar fejlesztésű, kedvező áron kínált MachineryGuide sorvezető szoftvert is, amely Android operációs rendszerhez készült. Két változata 10 vagy 30 centiméteres pontosságra képes (DM1, illetve SM1 verziók), s a gazdák elsősorban a műtrágyaszórást és permetezést könnyíthetik meg általa – közölte Garai Róbert területi képviselő. A 10 hertzes antenna (típustól függően) másodpercenként 3 vagy 9 korrekciót végez, egyszerre 12 műholdat „lát”, de természetesen ingyenes GPS-korrekciókat használ. A MachineryGuide segítségével jelentősen csökkenthetők 
az üzemanyag- és gépköltségek, valamint a műtrágyával és növényvédő szerekkel kapcsolatos kiadások, hiszen szakaszolásra is képes, emellett pedig területmérésre és éjszakai üzemmódra. Az applikáció egy 7 colos tabletre van feltöltve, de igény szerint akár 10 colos kijelző is kérhető.

A Zetor-Vas a beruházásokon gondol-kodóknak a finanszírozásban is segíte-ni tud. Régi partnerüknek számít az OTP-csoporthoz tartozó Merkantil Bank, amelynek regionális menedzsere, Hegyi Zoltán az agrárvállalkozások lízinglehetőségeit ismertette a nyílt napon. Ennek legkecsegtetőbb eleme a szezonalitáshoz alkalmazkodó törlesztés, valamint az, hogy a finanszírozás új és használt mezőgazdasági gépeknél és berendezéseknél egyaránt igénybe vehető. A Zetor-Vas 
a hazai T kategóriás képzés legnagyobb szereplőjeként márciusi rendezvényén köszöntötte az 500. traktorvezetői jogosítványt szerző hallgatóját is.

 
Szerző: AgrárUnió


Címkék: traktor, alkatrész, Zetor-Vas Kft.

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.03.05

ZÖLDSÉGFÉLÉK TÁPANYAGIGÉNYE

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.19

Mit ültessek a kert árnyékos oldalára?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.17

Miért válasszunk magyar burgonyafajtákat?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...