Hirdetés
TECHAGRO kiállítás: otthon mutatkozik be a Zetor

TECHAGRO kiállítás: otthon mutatkozik be a Zetor

Traktorok - 2018.03.19

A 40–70 lóerős teljesítménytartományba eső traktorok piaci részesedése 10–30 százalékot tesz ki. Nem véletlen tehát, hogy a Zetor is ebben a szegmensben bővíti kínálatát, és újdonságait most odahaza, a brnói szakkiállításon is megmutatja áprilisban.

Idén április 8–12. között kerül sor a TECHAGRO kiállításra, Csehország legnagyobb mezőgazdasági szakrendezvényére Brnóban. Több száz gyártó és forgalmazó, 70 ezer négyzetméteres kiállítótér várja ilyenkor a 100 ezernél is több érdeklődő látogatót, akik számára természetesen a cseh Zetor vállalat is bemutatja újdonságait.

A felfrissített dizájnnal rendelkező MAJOR modellcsalád a P pavilonban lesz látható, ezek a gépek az olasz Pininfarina stúdió munkájának köszönhetik „dögös” megjelenésüket. A németországi Agritechnicán már sokan körbejárhatták az UTILIX és HORTUS erőgépeket, amelyek a Zetor 40–70 lóerő-tartományba tartozó univerzális kistraktorai. Ezek a kisgazdaságokban, állattartó telepeken, gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és kommunális munkavégzésre egyaránt használhatók. Csehországi premierjükre most kerül sor Brnóban, a tömeggyártásuk pedig 2018 első negyedében indul, ekkortól válnak világszerte elérhetővé.

Természetesen a gyártócég kiállítja majd a PROXIMA és FORTERRA modelljeit is, ezeket még hatékonyabb fékrendszerrel szerelték fel, és egy sor biztonsági kiegészítőt kaptak. A FORTERRA idén ünnepli 20. születésnapját, és méltán teheti, hiszen két évtized alatt több mint 21 ezer darabot értékesítettek belőle 55 országban.Címkék: traktor, kiállítás, Zetor, Csehország, TECHAGRO
Kiemelt hírek