Iratkozzon fel hírleveleinkre, hogy naprakész, gazdálkodásához létfontosságú tartalmakhoz juthasson!
Növényvédelem - 2017.07.09
A betakarításig sikeresen megvédett termésre általában hosszabb-rövidebb tárolás vár, amelynek ideje alatt a betárolt termény – a tisztítás, tárolás körülményeitől, a kártevők jelenlététől függően – számos minőségrontó tényezőnek van kitéve.
Tisztelt Látogatónk!
A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!
Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.
Belépés
Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!
Az ebből fakadó problémák megfelelő tisztítással, szárítással, betárolással, a tárolók higiéniai szabályainak betartásával, terménykezeléssel megelőzhetők.
Földesi István (56)
növényvédelmi szakmérnök
Kamut-Gyúrpusztai Kft.
Kamut
Földesi István, a Kamut-Gyúrpusztai Kft. ügyvezetője segítségével felelevenítünk néhány praktikus gondolatot a betárolás körüli teendőkről, amelyek hozzájárulnak, hogy a terményünket jó minőségben megőrizhessük.
Szerző: AgrárUnió
LEGOLVASOTTABB HÍREK
Külön hozzájárulás szükséges a viselkedésalapú cookie-k használatához. A hozzájárulást aktív magatartással kell megadni (pl. üres checkbox bepipálása, OK gomb). Ha nem járul hozzá, legyen egy NEM, NEM JÁRULOK HOZZÁ lehetőség. Az érintettnek lehetőséget kell biztosítani, hogy a hozzájárulását később visszavonja (pl. a profil oldalon, vagy felugró ablakban).
A weboldal működését biztosító alapvető cookie-k (pl. nyelv, kosár, session, felhasználói környezet stb.) esetén nem szükséges hozzájárulást kérni!