Hirdetés
Tudással tápláljuk növényeit

Tudással tápláljuk növényeit

Növénytermesztés - 2020.01.30

Az utóbbi időben tapasztalható egyre változékonyabb éghajlat eredményeként folyamatosan változnak a termelés körülményei is. Egyre több olyan tényezőnek van kitéve a növény, amely jelentősen befolyásolja a betakarított termés mennyiségét és minőségét.

Mindezek mellett folyamatosan növekszik és átalakul 
a fogyasztók elvárása, egyre több tudatos vásárló jelenik meg, egyre magasabbak a piaci igények. A mezőgazdasági termelőknek egyáltalán nincs könnyű dolguk: meglehetősen nagy kihívás ilyen körülmények között magas minőséget gazdaságosan előállítani.

Ebben a helyzetben az eddigieknél is jobban felértékelődik a szakértelem, 
a szak­­­­­­­­tudás, a szakmaiság! Hosszú távon csak azok a gazdálkodók tudnak talpon maradni, akik kiemelkedő minőségű input anyagokkal és magas szintű szakmai tudással termelnek. A Malagrow 
a kezdetektől fogva a magas szintű minőségben és szaktudásban hisz, működésünknek több mint 20 éve ez képezi az egyik alapját.

A Malagrow mögött olyan világszinten is piacvezető vállalatok kutató-fejlesztő csapatai állnak, amelyeknél a leginnovatívabb eljárásokkal dolgozik számos kutatócsoport azon, hogy folyamatosan a piaci igényeknek leginkább megfelelő, lehető leghatékonyabb termékeket fejlesszék ki. Hiszünk abban, hogy valós hatás csak olyan készítménytől várható el, amely célzottan fejti ki működését. 
A „mindenre jó” termékek nem feltétlenül tudnak egy-egy, a termelés során felmerülő problémára olyan hatékony megoldást szolgáltatni, mint egy kifejezetten az adott célra kifejlesztett készítmény. 
Az általunk forgalmazott termékek piacra kerülését többéves, nagyon alaposan alátámasztott, többszörösen igazolt kutató-fejlesztő munka előzi meg, nem pedig egy meglévő készítmény hatását próbáljuk utólagos kutatásokkal igazolni.

A termékeinkbe fektetett tudás mellett kiemelkedően fontos számunkra munkatársaink szakértelme is, melynek köszönhetően folyamatosan magas szintű szakmai tanácsokkal tudjuk ellátni 
a termelőket. Szaktanácsadói gárdánk tagjai mind egytől-egyig magasan képzett agrárszakemberek. Sokan közülük maguk is folytatnak termelői tevékenységet, így első kézből ismerik a gazdálkodás során felmerülő nehézségeket, s csak abban az esetben javasolják egy-egy készítmény alkalmazását, ha olyanok 
a körülmények, hogy valós hatás várható el az adott termék használatától. Kollégáink rendszeres személyes kapcsolatot ápolnak a termelőkkel és viszonteladó partnereinkkel is, bármikor készséggel állnak rendelkezésre akár telefonon is, hogy segíthessenek.

 

malagrow min

 

Címkék: Malagrow
Kiemelt hírek