A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

IDÉN akár 99 ha-t VETHET 
INGYEN az RAGT-vel!

Növénytermesztés - 2018.03.09

A 2017. évi RAGT termelői verseny győztesei ünnepélyes keretek között az AGROmashEXPO nagyszínpadán vehették át díjaikat.

IDÉN akár 99 ha-t VETHET 
INGYEN az RAGT-vel!


A 2017. évi versenyben az RAGT új hibridjének: az RGT Lipexxnek jutott a főszerep. Emellett azonban Duo kukoricahibridekkel is lehetett nevezni a termelők szabad választása szerint. Ebben az évben 94-en éltek is a lehetőséggel. 
A versenyparcellák átlagosan 20 ha méretűek voltak (a minimum 15 ha), így az összterülete több mint 2000 ha volt. 
A versenyzők az összes terület átlagában 9,2 t/ha termésátlagot értek el, ami mintegy 18 700 t kukorica szemtermést jelent. A verseny 10 győztese 5 különböző RAGT hibriddel érte el díjjazásra méltó eredményét. Ezek a hibridek az: Alexxandra Duo, a Cadixxio Duo, a Futurixx Duo, a Ferarixx Duo és természetesen az RGT Lipexx.

A győztes hibridek száma bizonyította azt is, hogy az RAGT hibridek bármelyike értő kezekbe kerülve, a termőhelyet jól megválasztva kimagasló eredményre képes.

Díjazottak és terméseredményük

2018-ban is lesz RAGT Termelői Verseny. Idén új koncepció szerint lehet majd nevezni, mely soha nem látott mértékű nyereményt jelent a versenyzőknek. Mivel az RAGT márka idén ünnepli 99. születésnapját, a Termelői Verseny idei győztesei maximum 99 ha erejéig visszanyerhetik a versenyparcellájukra vásárolt RAGT vetőmagjuk árát. Ezért megéri nevezni: 
99 ha RAGT vetőmag ingyen. A versenyszabályok részletesen megtalálhatók 
a www.ragt.hu honlapon és az RAGT Vetőmag Kft. Facebook-oldalán.

Várjuk jövőre a győztesek színpadán!

RAGT – a másik út a sikerhez!

Címképen a díjazottak csoportképe az eredményhirdetésen.

www.duokukorica.hu
www.ragt.hu
https://www.facebook.com/
ragt.vetomagkft

 

 

 


Címkék: vetőmag, RAGT, verseny, Termelői Verseny