TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,34
USD: 359,17
CHF: 408,24
GBP: 455,43
Hirdetés
M6 111 utility, az okos mindenes

M6 111 utility, az okos mindenes

Gépesítés - 2023.04.18

A mezőgazdaság előtt álló kihívások egyre nagyobbá válnak.  Nehéz időkben pedig csak egyetlen dolog segíthet: egy új gondolkodásmód. Az alternatív lehetőségek mérlegelése és az okos döntéshozás.

Hirdetés

A traktorvásárlásánál ez a külsőségek helyett a hatékonyság melletti döntést jelenti. Egy olyan traktor mellett tenni le a voksot, amely folyamatos terhelés alatt is a legjobban képes elvégezni a nehéz munkát, mindezt, elfogadható áron. 

A Kubota M6 111 Utility traktorok ennek megfelelnek.

M6 111 utility, az okos mindenes

Miért kedveltek a Kubota M6 traktorjai?

Mind a rövid, mind a hosszú tengelytávú változatok kimagasló teljesítményt nyújtanak. A Kubota ismét bizonyítja innovatív előnyét a dízel motorok terén az M6111 Utility szériával. Az  M6-111 U modern, 4 hengeres V3800-as motorral van felszerelve. A motor könnyedén megfelel a szigorú Stage V emissziós szabványnak. A közös nyomócsöves befecskendezés, dízel oxidációs katalizátor (DOC), dízel részecskeszűrő (DPF), SCR katalizátor és a hamutisztítás jelző zseniális kombinációja teszi ezt lehetővé.

Ez nem csak a környezet számára, hanem a használónak is sok szempontból előnyös a nagyobb hatékonyság, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb motorzaj révén. És persze a bizonyított Kubota megbízhatóság sem maradhat ki. Plusz egy fontos dolog:  A V3800-as motorban a DPF tisztítási intervalluma 6000 üzemórára nőtt, ami azt mutatja, mennyire könnyű is a traktort karbantartani.

Ha nagyon nehéz munkaeszközök emeléséről van szó, az M6111 Utility megmutatja valóban mire képes: A nagyméretű külső hidraulikus munkahengereknek köszönhetően a III. kategóriás 3 pontos felfüggesztés emelőereje 5000 kg az M6-111 U modelleknél. Modelltől függően a hidraulika szivattyú teljesítménye 71 l/perc vagy 77 l/perc.  Ennek köszönhetően bármilyen munkaeszközt maximális hatékonysággal kezelhető.

Az M6111 Utility fülkéje megegyezik az M7 széria vonzó kialakításával, igaz más felszereltséggel. A szélesre nyíló ajtóknak köszönhetően mindkét irányból kényelmesen beszállhat a fülkébe. A tágas térnek és a légrugós luxus vezetőülésnek hála pedig azonnal otthon érzi magát a vezető. A fülkében a vezető ülés mellett egy kényelmes utasülés is található.

Minden vezérlőelem elhelyezése ideális, így könnyű a munkára koncentrálni.

A klímaberendezéssel ellátott fülke zajszintje is kellemesen alacsony. Az M6111 Utility így biztosít ideális körülményeket a hosszú munkanapokhoz a kiváló munkaminőséghez.

És ha már munkaminőség: Az M6111 Utility remek körbeláthatósága szintén fontos szerepet játszik. A 4 oszlopos fülke nagy felületű tükröződésmentes üveggel van felszerelve. Az összes rögzítési hely akadálytalan kilátása biztosítja, hogy egyetlen akadály se kerülje el a vezető figyelmét.

A késői munkát négy alap fényszóró és négy opcionális, erős, LED munkalámpa segíti a fülke tetején.

M6 111 utility, az okos mindenes

Az M6111 Utility egyedülállóan szűk fordulási sugarát tovább fokozza a kúpos meghajtású első tengelye – a Kubota egy másik egyedülálló előnye. A hihetetlen, 55°-os kormányzási szögnek köszönhetően a legszűkebb helyeken is magabiztosan manőverezhet. Ha már az előnyökről beszélünk: A kúpfogaskerekes hajtásnak köszönhetően az M6111 Utility nagyobb hasmagassággal rendelkezik, mint az univerzális csuklós első tengelyes traktorok. Ez azt jelenti, hogy behajthat az olyan magas termésbe, ahol a többi traktornak már vissza kell fordulnia.

Az M6111 Utility kiemelkedő újítása a kétkerekű kanyarodási funkció. Ez a funkció az első tengelyen lévő érzékelők segítségével automatikusan kikapcsolja a négykerék-hajtást kanyarodáskor, ezáltal biztosítja az optimális fordulási sugarat, valamint a gumiabroncsok maximális védelmét. A hosszú tengelytávú változatoknál az első tengely 110 mm-rel hosszabb lett. Ez a traktor fordulási tulajdonságait is javítja.

A Kubota eredeti első tengelye kettős fogaskerékkel biztosítja a maximális kormányozhatóságot és megbízhatóságot. Opcióként minden M6111 Utility modell felszerelhető rugózott első tengellyel az optimális tapadásért és kényelemért. Ez a befektetés igazán megéri, hiszen nemcsak kényelmesebb vezetést és nagyobb biztonságot ad, de javítja a traktor tapadását is.

Az M6111 Utility utólagosan is felszerelhető ISOBUS felszereléssel, így bármely piacon levő ISOBUS eszközt használhatja. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

M6 111 utility, az okos mindenes

És ami még nagyon fontos: A Kubota Care kiiktat egy potenciális aggodalmat a gazdálkodásból. Ez a szolgáltatáscsomag maximális biztonságot kínál az üzemeltetés és a költségek terén, valamint teljeskörű védelmet szokványos garanciális kötelezettségeken túl. A Kubota Care teljeskörű garanciát biztosít 5 évre vagy 3000 üzemórára (amelyik korábban bekövetkezik). egy széleskörű garanciakiterjesztés, amely minden olyan alkatrészt fedez, amelyeket a szerződéses garancia is fedezne. Ha pedig garanciális javításra van szükség, természetesen önrész (vagyis többletdíj) nem kerül felszámításra!

Bővebb információért keressen bennünket elérhetőségeinken:

Két-KATA Kft.

H-2118 Dány, Zöld u. 20.

Telefon: +36(28)465-053                          

E-mail: info@ketkata.hu

Címkék: m6111, utility, kubota, traktor, két-kata kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Újabb javítások az eGN rendszerben

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a felhasználókat, hogy január 26-án élesedett ...