A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

2,49%-os fix kamatozású EUR finanszírozás új JCB rakodókra!

Gépesítés - 2022.08.04

Mezőgazdasági motoros gépek vásárlásakor sokszor a gép tulajdonságai mellett fontos döntési szempont a különböző beruházást segítő finanszírozási lehetőségek sora. A legújabb KITE akcióban most remek finanszírozással vásárolhat új JCB rakodót csupán a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig!

2,49%-os fix kamatozású EUR finanszírozás új JCB rakodókra!


Az elmúlt időszakban folyamatos drágulásnak vagyunk szemtanúi, amely nemcsak hazánkban igaz, hanem világszerte más országokban is. A magas infláció, az alapkamat emelkedése sajnos a hitelkamatokra is kedvezőtlenül hat, hiszen drágulnak a hitelek. A drága hitel pedig kedvezőtlenül hathat a gépberuházásra. Ezt a negatív hatást kiküszöbölve, íme egy remek finanszírozási akció új JCB rakodókra a KITE Zrt.-nél!

kiteJCB rakodo2

2,49%-os fix kamatozású EUR finanszírozás új JCB rakodókra!

2022. július 26. és szeptember 10. között szerződött új JCB rakodókra akciós, akár 2,49%-os fix kamatozású EUR alapú, vagy 8,49 %-os fix kamatozású HUF alapú finanszírozás vehető igénybe (futamidő: 3 év) csupán meghatározott, az akcióban résztvevő JCB készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig!

kitejcb rakodo1

Ha új rakodó vásárlásán gondolkodik, érdemes felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akcióban résztvevő JCB gépekről, valamint a kedvező finanszírozás teljeskörű részleteiről.  


Címkék: rakodógép, JCB, rakodó, KITE Zrt.

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...