TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Az Agrifac Machinery kizárólagos  magyarországi márkakereskedőként üdvözli  az AgroVario-t

Az Agrifac Machinery kizárólagos magyarországi márkakereskedőként üdvözli az AgroVario-t

Gépesítés - 2023.10.11

Támogatjuk a gazdákat a jövőbeni permetezési kihívásaik leküzdésében az innovatív Agrifac Condor termékcsaládda

Az Agrifac Machinery B.V. az értékesítési és ügyfél támogatási elkötelezettségének globális részeként örömmel jelenti be, hogy megkezdi az együttműködést az AgroVario Kft-vel mint kizárólagos márkakereskedővel az Agrifac termékek forgalmazásában Magyarországon.

Az AgroVario-val együttműködve az Agrifac célja, hogy tovább erősítse márkajelenlétét és növelje piaci részesedését a magyar piacon. A partnerség lehetővé teszi a mezőgazdasági vállalkozók és üzemek részére, hogy széleskörűen hozzáférjenek az Agrifac innovatív megoldásaihoz, és leküzdjék a növényvédelmi technológiákban jelentkező jövőbeli kihívásokat az AGRIFAC Condor termékcsaláddal, a CONDOR, VANGUARD és ENDURANCE önjáró gépek használatával.

Az Agrifac Machinery kizárólagos  magyarországi márkakereskedőként üdvözli  az AgroVario-t

Az Agrifac Machinery kizárólagos  magyarországi márkakereskedőként üdvözli  az AgroVario-t

Az AgroVario-t 2021-ben alapította az AXIÁL Kft. és pénzügyi befektetők közösen, azzal a céllal, hogy a Fendt márka teljeskörű termék, a Bednar talajművelő és vetőgépek, a HB Brantner pótkocsik és a BAUER öntözéstechnika magas minőségi színvonalú mezőgazdasági gépei forgalmazását és márkaképviseletét biztosítsák. November 1-től a portfólió a növényvédő gépekkel bővül, hiszen a cég az Agrifac önjáró permetezőgépek forgalmazását és teljeskörű szerviz és alkatrész ellátását kezdi meg.

Az AgroVario kiterjedt országos telephelyhálózata, minden megyében jelenlévő értékesítési és szerviz csapata megbízható támogatást és tanácsadást nyújt az ügyfelek részére az Agrifac permetezési technológiákkal kapcsolatban. Ezen túlmenően új márkaképviselő partnerünk teljeskörű terméktámogatást tud nyújtani termékmenedzserein keresztül a meglévő és új partnereink részére a technológiai kérdésekben is.

Az Agrifac partnerségével az AgroVario immár kizárólag a holland gyártó prémium megoldásait kínálja az emelt hasmagasságú önjárópermetező szegmensében, lehetővé téve a mezőgazdasági partnereink számára, hogy képesek legyenek az ideális növényvédelmi technológiát alkalmazni minden növekedési szakaszban, a magasabb növényi kultúrákban is, hatékony megoldásokkal, kevesebb terméskárosodással. Meggyőződésünk, hogy az AGRIFAC gépcsaládok kiválóan illeszkednek a magyar piac által támasztott magas elvárásoknak az egyedülálló permetezési technológiánkra alapozva, amely célja a vegyszerelsodródás csökkentése, a permetezés minőségének javítása és a növényvédő szerek költségének csökkentése.

Az Agrifac Machinery kizárólagos  magyarországi márkakereskedőként üdvözli  az AgroVario-t

Sjoerd Welcker, a DACH és Közép-Európa értékesítési menedzsere így nyilatkozott az új partnerségről: „Az AgroVario és az Agrifac közös szenvedélye a proaktivitás és a fejlődés, ha a mezőgazdasági technológia fejlődéséről van szó. Ez az egyik oka annak, hogy büszkén üdvözöljük őket exkluzív partnereinkként. Emellett együttműködésünk másik fő célja a szerviz- és alkatrészlefedettség javítása Magyarország egész területén, amely kétségtelenül hozzáadott értéket jelent ügyfeleink számára.”

Címkék: agrovario, permetező gép
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A választás az Ön kezében van - HerbBacto-Vital

Magyarország ismét bizonyítja innovációs erejét egy új, hazai fejlesztésű, mikrobiológiai termékcsalád révén.