TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 386,15
USD: 355,93
CHF: 389,93
GBP: 453,06
Hirdetés
Ne égesse el profitját!

Ne égesse el profitját!

Gépesítés - 2023.10.09

Ne veszítse el terményét és munkagépét! - Nincs többé égő kombájn, traktor, vagy bálázó. 

FOGMAKER - egy okos megoldás a gondolkodó gazdálkodóknak! Kombájnba, traktorba és bálázóba beépíthető automata tűzoltó rendszer, a munkagépek és a termények éber őrzője. Ez a biztonságos betakarítás záloga. Aratás előtt kérjen tűzbiztonsági konzultációt szakértő kollégáinktól.  

Ne égesse el profitját!

Tények: a járműiparban a károsanyag kibocsájtások és zajszintek csökkentésére egyre fokozottabbak az elvárások. Mindezek eredményeként egyre tömörítettebb, zártabb motorterek, valamint egyre magasabb nyomáson üzemelő üzemanyagrendszerek kerülnek alkalmazásra. Ennek hatására többek között megnövekedett a motortéri légközeg üzemi hőmérséklete is, így a motortértüzek esélye is jelentősen nőtt. A gyorsan terjedő lángokkal szemben pedig a hagyományos és kézi tűzoltó készülékkel szinte lehetetlen védekezni, főleg egy kiterjedt tűz esetén.  

Mi az a FOGMAKER?  

 

Ne égesse el profitját!

Bármilyen motor- és egyéb zárt térben alkalmazható, amelyeket nehéz hagyományos, kézi tűzoltási technológiákkal elérni. Az igen súlyos következményi károk helyett a FOGMAKER különlegesen gyors és hatékony oltástechnológiája minimalizálja a helyreállítási költségeket. A zárt térben keletkezett tüzet nagyon nehéz időben észlelni és megállítani, mivel gyakran rendkívül gyorsan felerősödik. Itt jöhet a képbe a FOGMAKER automata, nagy nyomású vízköddel működő oltórendszer, amelyet kifejezetten erre a célra hoztak létre. Működése: az áramellátástól teljesen független! Nincs szükség a tűzfészek pontos helyének meghatározására, hiszen a vízködös oltás hűtőhatása zárt térben rendkívül gyorsan érvényesül, ráadásul megköti a mérgező gázokat, gőzöket.  

További előnyök: karbantartási igénye alacsony, utólagosan könnyen telepíthető, a tartály elhelyezése pozíciófüggetlen, elektromos környezetben használható (IPX6), könnyen újratölthető.  

 

Bővebb tájékoztatásért forduljon szakértő kollégáinkhoz vagy keressen minket a www.fogmaker.hu weboldalon. 

Címkék: FOGMAKER, tűzoltástechnika, automata tűzoltó rendszer
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Tartsuk a vizet a tájban!

Országos felmérést végzett több mint tízezer, mély fekvésű területen tevékenykedő gazda körében a Nemzeti ...