TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.957,63 Ft (tonna)
Napraforgómag: 143.543,29 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.340,37 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.927,73 Ft (tonna)
Repcemag: 157.292,00 Ft (tonna)
Full-fat szója: 206.004,73 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,15
USD: 363,31
CHF: 411,64
GBP: 460,57
Hirdetés
Fehér topban és fekete rövidnadrágban báláz a francia traktoros lány

Fehér topban és fekete rövidnadrágban báláz a francia traktoros lány

Hírek - 2023.03.13

Focista és szépségkirálynő, de mindenekelőtt gazdálkodó a szemtelenül fiatal Perrine Raymond, aki arra készül, hogy idővel átveszi a családi farm vezetését.

Hirdetés

A 22 éves Perrine Raymond le sem tagadhatná, hogy profi szinten focizik (10 esztendős kora óta rúgja a bőrt), hiszen nemcsak kebelben, de combban is rendkívül erősnek tűnik. Ám nem ezért foglalkozunk vele, hanem azért, mert a francia lány 2019-ben Miss Agricultural Junior, vagyis a mezőgazdaság szépe lett ifjúsági kategóriában a hazájában.

Perrine négy éve a Facebookon jelentkezett a megmérettetésre, és még ő is meglepődött azon, hogy nyerni tudott. Az édesapja gazdálkodó a Le Mans környéki Sarthe megyében, így a lány számára természetes volt, hogy ő is besegítsen a farm körüli munkákba.

Profi szinten kezeli a Fendt 724 Vario traktorukat, valamint a különböző munkagépeket, a cikk végén lévő videóban például kockabálákat készít egy Krone BiGPack 1290 HDP XC géppel. Nem esik le az aranygyűrű az ujjáról, akkor sem nyavalyog, ha a munka belenyúlik az éjszakába.

Fehér topban és fekete rövidnadrágban báláz a francia traktoros lány

Fotókért KATT a képre!

A francia lány családi gazdaságában a tejelő tehenek viszik a prímet, de tartanak sertéseket, illetve biogazdálkodást is folytatnak. Ami a labdarúgást illeti, ezen a téren a traktoros hölgy az Olympique Marseille szurkolója, bár a gárdájának nem sok babér terem mostanában a PSG szupercsapata mellett.

A mezőgazdasági szépségversenyre visszatérve, 2019-ben 25 jelentkező indult a junior kategóriában, Perrine-nek tehát elég népes mezőnyben sikerült győznie. Már az eredményhirdetés előtt sejtette, hogy jól áll a megmérettetésben, hiszen 1700 lájkot gyűjtött össze a verseny Facebook-oldalán. A lány nem akar a szépség- és divatiparban elhelyezkedni, inkább arra készül, hogy lediplomázik, és idővel átveszi az apja és nagybátyja által már két évtizede irányított családi gazdaságot.

Címkék: francia, traktoros, lány, top, rövidnadrág, szépségverseny, győztes, focista, fendt, traktor, bálázó
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Toxintermelő gombák a kukoricában

A kukoricatermesztésben egyre nagyobb hangsúlyt kap a megtermelt termény toxintartalma (aflatoxin, DON, ZON), ...