A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Techagro 2018

Agrárgazdaság - 2018.04.22

Mára Közép-Európa legnagyobb agrár-szakkiállításává nőtte ki magát a Techagro, amelynek a csehországi Brno ad otthont. A kétévente megrendezett vásárt idén 2018. április 8–12. között rendezték meg 37 ország 722 kiállítójának közreműködésével, a traktorok, kombájnok és kultivátorok a 200 ezer négyzetméteres brnói vásárváros minden négyzetméterét betöltötték.

Techagro 2018


Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Belépés

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

Az expó öt napja alatt százezernél is több látogató volt kíváncsi a legújabb trendekre és technológiákra. A mezőgazdasági gépek kategóriájában gyakorlatilag minden, Európában működő márka képviseltette magát.

Zetor, Kubota és sokan mások

A többi kiállításhoz hasonlóan a cseh városban is a traktorok, kombájnok és fűkaszák vitték el a show-t.

Aktív sajtóérdeklődés övezte a cseh gyártó, a Zetor standját és tájékoztatóját, ahol a a 2018-as év újdonságait, a gyártó többcélú gépeit ismerhette meg a nagyközönség. A legnagyobb rivaldafény talán ezúttal a Major modellnek jutott, hiszen a Zetor első szériás traktorjai új, attraktív designt kaptak. A Zetor háza tájáról lapunk következő számában bővebben is beszámolunk. Aktívan dolgozott a látogatók kegyeiért a Kubota is, amely a mezőgazdaságban használatos gépek mellett a közterületek karbantartásában széles körben használható univerzális traktorokkal, többcélú járművekkel és traktorfűnyírókkal kápráztatta el az érdeklődőket. Mellettük a nagydíjat is elnyert Valtra, a John Deere, a New Holland, a Case, 
a Massey Fergusson, a Fendt és a Ferrari is képviseltette magát a kiállításon.

Szerző: tK AgrárUnió

Címkék: Pöttinger, Kubota, kiállítás, Güttler , Zetor, Kverneland, TECHAGRO, Pannon Gép