TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
A Bosch BASF Smart Farming mostantól már ONE SMART SPRAY

A Bosch BASF Smart Farming mostantól már ONE SMART SPRAY

Hírek - 2023.05.09

Köln, Németország - A Bosch és a BASF Digital Farming közös vállalkozásaként működő és az okos gazdálkodási technológiák globális forgalmazására és értékesítésére szakosodott Bosch BASF Smart Farming bejelentette új márkanevét, ami a ONE SMART SPRAY.

  • Az új globális márkanév a marketing tevékenységeket támogatja
  • A márka a termelők és a gyártók javát szolgálva megerősíti azértékteremtést
  • Egyedülálló piaci ajánlat a gyomirtószerek okos kijuttatásához

Az új jellegzetes márkanév a korábban „Smart Spraying Solution”, azaz „Okos permetezési megoldás” néven ismert termékre is vonatkozik. A névváltoztatással együtt új logó és vizuális megjelenés bevezetésére, valamint új üzenetek kiküldésére kerül sor világszerte minden piacon.

Az egyedülálló ONE SMART SPRAY márka megalkotásakor figyelembe vették az elmúlt 12 hónapban a termék – teljes kereskedelmi bevezetését megelőző – szántóföldi tesztelései során Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Európában a termelőktől kapott visszajelzéseket.

„A ONE SMART SPRAY, mint márka egyesíti az általunk létrehozott értéket és a célunkat, tehát azt, hogy egyetlen integrált, kényelmes és megbízható megoldást kínáljunk, és ezzel a gyomirtószerek kijuttatása ne csupán pontos, hanem okos, intelligens is legyen. Az új márkanév nem csak erősebb és könnyebben megjegyezhető, hanem még a marketing tevékenységeinket is támogatni fogja” – magyarázza Jorge von Kostrisch, a ONE SMART SPRAY globális marketing- és kommunikációs vezetője. „Új szlogenünk, a ’Precision Made Smart' életre kelti célunkat: a gyomirtás következő szintre emelése a precíziós, digitális és agronómiai intelligencia EGYETLEN megoldásba tömörítésével” – teszi hozzá.

A ONE SMART SPRAY fontos mérföldkövet jelent a vegyesvállalat növekedése során – magyarázza Florian Gwosdz, a ONE SMART SPRAY társügyvezetője. „A Bosch BASF Smart Farming még 2021-ben jött létre azt az ígéretes lehetőséget felkarolva, hogy a Bosch hardver-, szoftver- és összekapcsolhatósági képességeinek a BASF digitális és agronómiai szakértelmével való egyesítésével valami egyedit hozhatunk létre. „Az ígéret mára már valósággá vált, a technológiát már teszteltük és bizonyított is, a sorozatgyártás folyamatban, a visszajelzések pedig folyamatosan lelkesítőek. Az új márka a következő lépésünk a piaci bővülésünkhöz.”

Konstantin Kretschun, a ONE SMART SPRAY társügyvezetője hozzáteszi: „A ONE SMART SPRAY egy olyan értékteremtő felvetés megvalósítása, amelyhez foghatót manapság nem találnak a termelők. A Bosch által kifejlesztett kamera alapú rendszer ezredmásodpercek alatt észleli a gyomokat, és pontosan csak oda permetez, ahol szükséges, és csak annyit, amennyit kell. A xarvio Digital Farming Solutions digitális platformján a szántóföld-specifikus adatok felhasználásával a ONE SMART SPRAY emellett személyre szabott agronómiai ajánlásokat, intelligens érzékenységi szinteket, nagy pontosságú agronómiai térképeket, automatizált dokumentációt és további funkciókat kínál EGYETLEN megoldásban. Ezt nevezem valóban intelligens gyomirtásnak, ami az input maximális hatékonyságát és a fenntarthatóbb gazdálkodási gyakorlatot egyaránt támogatja!”

Az új márka a közelmúltban bejelentett, az AGCO és a Dammann mezőgazdasági gépgyártóval a ONE SMART SPRAY technológia permetezőgép-családjaikba történő bevonásáról kötött kereskedelmi megállapodásokat követi. Ez kiegészíti az Amazone és a Stara vállalattal már meglévő üzleti szerződéseket, melyek értelmében az innovatív technológiát az említett cégek által gyártott permetezőgépekbe fogják beépíteni.Címkék: bosch, basf
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Körös-Maros Nemzeti Park – Ahol a kerecsenek természetes ...

Magyarországon napjainkban a legtöbb természetes gallyfészekben költő kerecsensólyom a Körös-Maros Nemzeti Park ...