TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
A magyarok egyik kedvenc söre új változatban is kapható, a fogyókúrázók is örülhetnek neki

A magyarok egyik kedvenc söre új változatban is kapható, a fogyókúrázók is örülhetnek neki

Hírek - 2023.03.24

Alkoholmentes változatban is élvezhető immár a 600 éves belga recept alapján készülő Stella Artois sör. Dobozos és üveges változatban egyaránt kapható, ráadásul alacsony kalóriatartalmú.

Az alkoholmentes sörökkel kapcsolatban megoszlik a fogyasztók véleménye, hiszen egyesek szerint nincs sok értelme, ha a bódító hatás elmarad, mások viszont annak örülnek, hogy nem kell választaniuk az autóvezetés és a kedvenc sörük ízének élvezete között.

Most egy újabb nagy márka állt be a sorba, az idén 50 éves Borsodi Sörgyár ugyanis bejelentette, hogy új, 0,0%-os alkoholmentes termékkel bővíti portfólióját. Megérkezett a teljesen alkoholmentes és páratlan ízvilágú Stella Artois 0.0%, amely ráadásul alacsony kalóriatartalommal is bír.

A Borsodi Sörgyár több mint 30 éve vezette be első alkoholmentes sörét, a Borsodi Pólót. A fogyasztói igény egyre csak növekszik azóta is a minőségi, alkoholmentes sörök iránt, így a vállalat az általa forgalmazott márkák termékkínálatában is igyekszik erre alternatívát nyújtani.

A magyarok egyik kedvenc söre új változatban is kapható, a fogyókúrázók is örülhetnek neki 

A Stella Artois 0.0% száz százalékban természetes összetevőket tartalmaz. Aki nem ismeri: egy 600 éves belga recept alapján készült sörről van szó, amelynek alkoholmentes változata is megőrizte markáns ízjegyeit. Nem veszített karakteres komlós keserűségéből, frissítő szénsavasságából, tiszta lecsengéséből, és 100 ml csupán 18 kalóriát tartalmaz, így bármikor fogyasztható. Az újdonság március harmadik hetétől elérhető az üzletek polcain, üveges és dobozos formában.

A Borsodi Sörgyár 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. Nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon. Most pedig ők hozták el az alkoholmentes Stella Artois-t is.

(Fotó: Marcelo Ikeda Tchelão/Pixabay)

Címkék: magyar, sör, belga, recept, újdonság, alkoholmentes, alacsony kalória, borsodi, stella artois
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Szedd magad málna 2024 - Országos lista

A nyár egyik legnagyobb ajándéka a friss málna, amelynek édes és fanyar íze azonnal elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A ...