TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
Jubileumi kulturális együttműködés

Jubileumi kulturális együttműködés

Hírek - 2022.11.18

A KITE Zrt. és a NOX az együttes 20 éves jubileumi megjelenéseire vonatkozó szponzori megállapodást kötött. Ennek keretében a KITE fő támogatója a november 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő NOX gigakoncertnek, valamint a 2023-as évre tervezett országos turnénak.

A 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai produkciója 13 év csend után egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé és ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. Sikerei csúcsán szinte nem volt olyan rádió vagy zenetévé, ahol ne találkoztunk volna a NOX különleges hangzásvilágú dalaival, de a zenekar 2009-ben váratlanul befejezte a közös zenélést. Az akkor búcsúkoncert nélkül eltűnt NOX most a Főnix Legendája címet viselő koncerttel éled újra. A koncerten, az összes NOX klasszikus mellett a Főnix című vadonatúj nagylemezről is hallhatunk egy kis ízelítőt. 

Az együttműködés hátteréről Szabóné Dublinszki Andrea, a KITE Zrt. marketing és kommunikációs főosztályvezetője elmondta, hogy az 50 éves jubileumi évére készülő KITE szívesen állt a legendás együttes kezdeményezése mellé. A NOX ősi energiákkal, érzésekkel átitatott és a magyar népzene sokszínűsége által inspirált művészete közel áll a KITE hagyományok tiszteletén alapuló, arra építkező szellemiségéhez. Az együttműködéssel erre az örökségre szeretné a KITE emlékeztetni munkatársait és megosztani partnereivel is a jubileumi év során megrendezésre kerülő NOX turné állomásain és KITE eseményeken.

Az együttműködő felek között fontos kapcsolódási pont a magas szintű szakmai teljesítmény iránti elkötelezettség és a mindenkori technikai lehetőségek maximális kihasználása. A Főnix Legendája látványában is lenyűgöző koncertnek ígérkezik, a különleges vizuális élmény érdekében a professzionális táncszínház mellett a lehető legmodernebb technikai megoldásokra és lenyűgöző látványvilágra számíthat a közönség.
Forrás: KITE Zrt

Címkék: kite zrt., nox
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Új év, új kihívások a termelésben

Az Isterra őszi búzák minden helyzetben megoldást jelentenek!