Hirdetés
Lebontott egy garázst a traktoros, amikor rosszul lett a hőségben

Lebontott egy garázst a traktoros, amikor rosszul lett a hőségben

Hírek - 2022.07.12

Szokatlan és ijesztő baleset történt nemrég Bajorországban. A tűzoltóságot délután fél 5 tájban riasztották egy házhoz, ahol egy traktor a mögé kapcsolt bálázógéppel együtt fékezés nélkül rontott be a garázsba.

A hatóság által készített képeken jól látható, hogy a Fendt Vario 718-as erőgép lényegében csak a fülke miatt állt meg, az első szélvédőt tartó oszlopok akadályozták meg abban, hogy teljesen letarolja az épületet. A Case IH márkájú bálázó mindeközben az oldalára dőlt. A keletkezett kárt negyedmillió euróra, vagyis mintegy 100 millió forintra becsülték.

A 30 éves kezelő a hírek szerint rövid időre elvesztette az eszméletét, illetve be is ragadt a fülkébe, ám a tűzoltóknak sikerült onnan gyorsan kiszabadítaniuk. A különös balesetet is feltehetőleg az okozta, hogy a fiatalember hirtelen rosszul lett a nagy hőségben, és rövid időre elvesztette az uralmat a traktor felett. Szerencsére csak kisebb horzsolásokat, zúzódásokat szenvedett. A képeken nem látszik, de a garázs az ütközéstől olyan ingatag állapotba került, hogy az összedőlés fenyegette.

baleset 0709 2

(Fotók: Feuerwehr Bruckmühl)

Címkék: traktor, baleset
Kiemelt hírek