Hirdetés
Válasz az ellátási láncok problémájára a logisztika hatékonyabbá tételével

Válasz az ellátási láncok problémájára a logisztika hatékonyabbá tételével

Hírek - 2022.04.27

Az ellátási láncok a mai globalizálódó világunkban kifejezetten hosszúra is nyúlhatnak. Egy mai magyar gazdálkodónak alapvető fontosságú, hogy a gépek, az alkatrész, a műtrágya és egyéb inputanyagok, jöjjenek azok a világ bármely pontjáról, rendelkezésére álljanak a megfelelő időben. Ezt azonban - pillangó effektus módjára - bármilyen apró hatás is keresztül húzhatja.

Hogyan érhető el az, hogy ezek a több láncszemből álló utak lerövidüljenek a leggyorsabb elérést biztosítva a termelőnek? Hogyan lehet hatással egy sztrájk, egy járvány, vagy akár a Szuezi-csatorna kiesése a magyar gazdaságok mindennapi működésére? Milyen kapacitások és gondolkodásmód szükséges egy integrátor részéről ahhoz, hogy ilyen helyzetekben is a problémamegoldás és a gazdák kiszolgálása legyen az elsődleges mindenek felett?

kotep5.2

Ezekre a kérdésekre keresi a választ podcast sorozatunk ötödik részében Balogh Viktor marketingigazgató, Lévai László, a KITE Zrt. raktározási osztályvezetője, valamint Szerdi Tamás logisztikai főosztályvezető.

https://www.youtube.com/watch?v=nnhh_wl_Gt8

 

kitepodcast5 2min

 

A jövedelmező biztonságról szóló sorozat előző és legfrissebb epizódjai a itt érhetőek el!

 

kite logo min

 

Címkék: KITE, Podcast
Kiemelt hírek