A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
AgroMashExpo
Corteva 2023 jan TEFLIX

TAZER a kalászosokban és a repcében

Hírek - 2016.03.02

Széles hatásspektrumú gombaölő permetezőszer, növénykondicionáló hatással. Védelmet nyújt a kórokozókkal szemben, élettani hatásának köszönhetően elősegíti a tápanyagfelvételt, támogatja az asszimilációt, javítja a vízháztartást, csökkenti az aszály okozta stresszt, lassítja az öregedést.

TAZER a kalászosokban és a repcében


A TAZER gombaölő és zöldítő hatásának köszönhetően nő a hozam és javul a termés minősége. Alkalmazása növeli a termésbiztonságot és a jövedelmet. A TAZER felhasználható kalászos gabonafélékben, repcében és olajretekben, hagymafélékben, hajtatott zöldségfélékben, spárgában, hüvelyesekben, valamint dísznövényekben. Dózisa növénykultúrától függően 0,6–1,0 l/ha.

nufarm

Kombinációban még többet nyújt

A TAZER KOMBI két nagy hatékonyságú gombaölő permetezőszer kombinációja, amelyben a készítmények gombaölő és élettani hatása összeadódik. Még több termés, még jobb minőség, még több jövedelem.

A TAZER KOMBI gyűjtőcsomag összetétele: 2x5 liter Tazer 250 SC + 2x5 liter Mystic 250 EC. A kombináció felhasználható kalászos gabonafélékben és repcében, egyszeri vagy kétszeri védekezésre.

Együttes kijuttatás esetén: Kalászosokban a zászlóslevél védelme érdekében a kalászhányás kezdetén, repcében a virágzás elején javasoljuk kijuttatni.

Osztott kezelés formájában: Kalászosokban a Mystic 250 EC-t a szárba indulás kezdetén vagy virágzásban célszerű kijuttatni. A Tazer 250 SC-t a kalászhányás kezdetén, más gombaölő szerrel kombinálva javasolt kijuttatni. Repcében a Mystic 250 EC-t tél végén, a szárba indulás elején, a Tazer 250 SC-t önmagában (fómás betegség ellen) vagy más gombaölő szerrel kombinálva a virágzás elején javasolt kijuttatni.

Farkas Ádám
termékfejlesztési vezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.com/hu/kezdolap

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!


Címkék: