TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
 Megkezdődik új Krone alkatrész- és logisztikai központ építése Spellében

Megkezdődik új Krone alkatrész- és logisztikai központ építése Spellében

Hírek - 2022.03.11

Elkezdődtek Spellében (Rheiner Straße) a Krone új pótalkatrész- és logisztikai központ építésének első előkészítő munkái, jelenleg például kerítést építenek, és eltávolítják a termőtalajt.

Hirdetés

A Krone közvetlenül Spelle határában egy korszerű alkatrészraktárt, valamint egy irodaszárnyat is magában foglaló logisztikai központot épít fel mintegy 7,5 hektár területen. A tervek szerint az új Krone alkatrész- és logisztikai központ 2023 végén kerül átadásra; a beruházás nagysága körülbelül 40 millió euró.

krones2

Mintegy 7,5 hektáros területen kezdődnek el éppen az új Krone alkatrész- és logisztikai központ építési munkálatai Spellében. Fénykép: Krone

Bernard Krone, a Krone Holding Felügyelő Bizottságának elnöke ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Az év elején megkaptuk az első részleges építési engedélyt, és most a terveknek megfelelően elkezdjük a projektet. Természetesen az elmúlt napokban azt is mérlegeltük, hogy ebben a politikailag bizonytalan időszakban ragaszkodjunk-e a beruházáshoz, de tudatosan döntöttünk az építkezés mellett. Hiszen mind a politikai válság, mind a járvány egyértelműen mutatja, mennyire fontos, hogy biztosított legyen hazánk élelmiszer-ellátása. A mezőgazdaság és a mezőgazdasági gépgyártás egyszerűen nélkülözhetetlen. A professzionális gazdálkodóknak és bérvállalkozóknak azonban a nagy teljesítményű, hatékony gépek mellett természetesen első osztályú, és a lehető leggyorsabb alkatrészellátásra is szükségük van. Szembe nézünk ezzel a kihívással, és az új központ építésével biztosítjuk, hogy fenntartható módon és hosszú távon, megbízható partnerei legyünk ügyfeleinknek."

krone s1

Az új Krone alkatrész- és logisztikai központ képe.

Címkék: Krone
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Golyvásüszög (Ustilago maydis) - A kukorica gombabetegségei I.

A golyvásüszög mindenhol előfordul, ahol kukoricát termesztenek. Jelentősége évjáratonként változó.