TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 596 Ft
Benzin ára: 590 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,66000
USD: 367,23000
CHF: 409,53000
GBP: 468,51000
Hirdetés
Nemzetközi Kubota Konferencia Magyarországon

Nemzetközi Kubota Konferencia Magyarországon

Hírek - 2022.02.01

A Kubota márkanév világszerte ismert, és elismert. Japánból indult, immáron több mint 130 évvel ezelőtt, de mára már minden kontinensen megtalálható. Mindenhol a japán technológiát, minőséget és megbízhatóságot képviseli a mezőgazdaság és építőipari gépekben, valamint a csőhálózatokban és víztisztító berendezésekben is.

2021 novemberében – a pandémia óta először – megrendezésre került az éves közép-európai Kubota márkakereskedők találkozója, és a Két-KATA Kft-t érte az a megtiszteltetés, hogy helyet adhatott a konferenciának. A találkozó célja, hogy erősítse a nemzetközi kapcsolatokat, és a kereskedők közötti összefogást.

konf1jpg

A Két-KATA Kft. vadonatúj dányi telephelyén látta vendégül Közép-Európa számos márkakereskedésének küldöttségét, valamint a Kubota európai vezetőit. A vendégeket Szira Krisztián, a cég kereskedelmi koordinátora köszöntötte, valamint mutatta be számukra az új építésű szervizműhely és irodakomplexumot.  

konf2

Magyarországon is egyre népszerűbb a Kubota márka. A Két-KATA Kft. jelentős piaci növekedést és fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt években, ezért is kapott lehetőséget ezen – a márka számára kiemelkedő fontossággal bíró – konferencia megrendezésére. A találkozón számos előadó is felszólalt, köztük a Kubota európai regionális igazgatója Maciej Rujner úr is. A témák között szerepelt a márka jövőbeni európai és globális terveinek és célkitűzéseinek előrevetítése, valamint az eddigi közép-európai és magyarországi eredmények összefoglalása. A Két-KATA Kft. elismerésben részesült a fáradhatatlan munkájáért és a Kubota márka magas szintű háttértámogatásáért. Rujner úr biztosította a jelenlévőket, hogy a szállítási és logisztikai nehézségek ellenére a Kubota európai részlegei a jövőben is azon dolgoznak, hogy a legmagasabb minőségű traktorokat és szervizszolgáltatást nyújtsák minden ügyfelüknek és megtesznek mindent a fokozott igények belátható időn belüli maradéktalan teljesítéséért. Egyben megerősítette a résztvevőket a tartós és hosszú távú együttműködésről. Kiemelte a Kubota mezőgazdasági traktorokra biztosított 5 éves garancia üzenetét és fontosságát, valamint a kelet-európai mezőgazdasági ügyfelek kimagasló újravásárlási igényét és hajlandóságát.

konf3

A Két-KATA Kft. természetesen gondoskodott arról is, hogy a vendégek megismerjék az igazi magyar vendégszeretetet. A nap végén ajándékcsomagokkal távozhattak a vendégek, melyek országszerte híres borokat, kolbászt, és egyéb apróbb hungarikumokat tartalmaztak.

Címkék: traktor, Kubota, konferencia, Két-Kata Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Az élelmiszerek minősége forog kockán – Megalakult az ...

Tízből nyolc (82%) magyar szerint a termelők, azaz a gazdák, a növénytermesztők és az állattartók teremtik a ...