TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
A xarvio® FIELD MANAGER a Pessl Instruments METOS állomásának és a Sencrop készülékeinek integrációjával bővíti a csatlakoztatható meteorológiai állomások körét

A xarvio® FIELD MANAGER a Pessl Instruments METOS állomásának és a Sencrop készülékeinek integrációjával bővíti a csatlakoztatható meteorológiai állomások körét

Hírek - 2021.11.18

A BASF Digital Farming divízió által kínált xarvio® FIELD MANAGER bővítette a meteorológiai állomások csatlakoztathatósági lehetőségeit a gazdálkodók számára, akik mostantól integrálhatják a Pessl Instruments METOS állomásának és a Sencrop készülékeinek adatait.

A két elismert vállalat meteorológiai állomásaival biztosított kapcsolat lehetővé teszi a xarvio® FIELD MANAGER megoldást használó ügyfelek számára, hogy több kompatibilis meteorológiai állomás közül válasszanak. Emellett megalapozottabbá teszi a növénytermesztéssel kapcsolatban hozott döntéseket, mivel a csatlakoztatott eszközökről származó hiperlokális időjárási adatok zökkenőmentesen integrálódnak a xarvio® mezőgazdasági algoritmusaiba és modelljeibe. A xarvio® FIELD MANAGER folyamatosan elemzi a beérkező meteorológiai adatokat a növekedési szakaszok modelljei, a trágyázás, a növényvédelem és a növekedésszabályozók időzítésének támogatása érdekében. Emellett hasznos termékjavaslatokkal segíti a gazdálkodók munkáját.

A xarvio® FIELD MANAGER-t és a Pessl Instruments METOS készülékét használó ügyfelek mostantól képesek lesznek időjárási adatokat csatlakoztatni és integrálni Brazíliában, Argentínában, az Egyesült Államokban és Európában.

imetosimt300 uws

A xarvio® FIELD MANAGER-rel mostantól összeköthetőek a Pessl METOS készülékei, többek között a napelemmel működtetett IMT300-UWS modell is.

A Sencrop készülékeivel rendelkező xarvio® FIELD MANAGER-ügyfelek esetében a kapcsolat és az időjárási adatok integrálásának lehetősége Ausztriával, Belgiummal, a Cseh Köztársasággal, Németországgal, Magyarországgal, Hollandiával, Lengyelországgal, az Egyesült Királysággal és Ukrajnával bővült. Franciaországban 2021 januárja óta biztosított a Sencrop-készülékek és a xarvio® FIELD MANAGER integrációja.

Bármelyik vállalat meteorológiai állomása gyorsan és zökkenőmentesen összekapcsolható a xarvio® FIELD MANAGER-rel a legkorszerűbb informatikai biztonság mellett. Az ügyfelek egyszerűen csak bejelentkeznek a xarvio® FIELD MANAGER-be, a felhasználói beállítások menüben a „Meteorológiai állomások” menüpontra kattintanak, kiválasztják a meteorológiai állomás gyártóját, majd megadják a készülék gyártója által automatikusan generált, egyedi kulcsot. A folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe, és a csatlakoztatott eszköz időjárási adatai azonnal integrálódnak a xarvio® FIELD MANAGER-be.

Sencrop Raincrop device

A Sencorp Raincrop meteorológiai állomása is csatlakoztatható a xarvio® FIELD MANAGER-hez ezzel lehetővé téve a hiperlokális időjárási adatok integrálását és így tovább javítva az alkalmazás által nyújtott agronómiai ajánlásokat.

„Arra összpontosítunk, hogy a gazdálkodók számára kényelmes és időben elérhető, pontos mezőgazdasági információkat és ajánlásokat biztosítsunk a növénytermesztés optimalizálásához” – fejtette ki Parvathy Chandrasekhar, a BASF Digital Farming GmbH xarvio® FIELD MANAGER-ért felelős globális termékmenedzsere.

„Az Arable meteorológiaiállomás-készülékeivel már kínálunk csatlakozási lehetőségeket, így a Pessl Instruments METOS állomásának és a Sencrop eszközeinek hozzáadásával az ügyfelek szélesebb palettáról választhatnak. Mindez rávilágít továbbá arra, hogy milyen fontosnak tartjuk az élvonalbeli vállalatokkal fenntartott partnerséget annak érdekében, hogy olyan digitális mezőgazdasági megoldásokat bocsássunk rendelkezésre, amelyek folyamatosan javítják a mezőgazdasági eredményeket, és támogatják a fenntarthatóságot.”

Megjegyzés a szerkesztők számára

  • A Pessl Instruments csatlakoztatható METOS meteorológiai állomásai a következők: iMETOS IMT, iMETOS ECO D3, LoRAIN és az µMETOS termékcsalád. További információ: https://shop.metos.at/.
  • A csatlakoztatható Sencrop meteorológiai állomások a következők: Raincrop, Windcrop és Leafcrop. További információ: https://sencrop.com/eu/.
Címkék: meteorológiai állomás, xarvio
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A nyúltenyésztés alapjai

Legyen szó hobbiról vagy kereskedelmi célú tenyésztésről, a nyulak gondozása tudatosságot és odafigyelést ...