TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
Hatalmas tartály akció Derby-Túr-tól csak október 31-ig – Derby-Túr: hazai viszonyokra optimalizálva

Hatalmas tartály akció Derby-Túr-tól csak október 31-ig – Derby-Túr: hazai viszonyokra optimalizálva

Hírek - 2021.10.15

A telephelyi gázolajkutak és rotációs öntéssel készült Nitrosol-tartályok terén piacvezető, mezőtúri székhelyű Derby-Túr Kft. országosan a legnagyobb szervizcsapattal, legmodernebb szervizflottával és óriási raktárkészlettel (több mint 100 tartály) áll partnerei rendelkezésére. Hivatalos és kizárólagos forgalmazói a KingspanWater & Energy, illetve a RighettoSerbatoi cégek termékeinek, amelyek elismert márkák ezen a területen.

A Derby-Túr Kft. kínálatában megtalálható IBC-tartályok segítségével akár 999 liter gázolajat olyan személy is szállíthat közúton, aki nem rendelkezik ADR-vizsgával. A mezőtúri cég csakis új és ADR-engedélyes tartályokat értékesít, amelyek biztosítják a legális szállítást, és ezáltal elkerülhetőek az akár egymillió forintot is könnyen elérő büntetések. Az IBC-k terén kétféle vonallal találkozhatunk: a DT-Standard kimérőszerkezettel felszerelt változat műanyag csappal rendelkezik, és elsősorban otthoni tárolásra szolgál, míg szállításhoz a DT-Pro verziót javasolják. Utóbbi a Derby-Túr Kft. által kifejlesztett fémcsappal van ellátva, így kevésbé hajlamos folyásra, sérülésre, letörésre, ráadásul a hazai viszonyokra van optimalizálva.

Az ADR-mentességgel szállítható mobil tartályok terén 450 liter alatti kapacitásúakat tudnak kínálni, bár ezeknél elterjedt tévhit, hogy minden esetben mentességgel lehet őket szállítani. Csakis akkor ugyanis, ha a felhasználó otthon saját tartállyal rendelkezik, ennek hiányában a tartályra és a szállításra is ugyanaz érvényes, mint a fentebb említett IBC-tartályokra. A kiváló felszereltségű, minőségi KingspanTruckMaster széria 430 literes tagja rendelkezik ADR-engedéllyel is, így saját, otthoni tartály nélkül is szállítható közúton. A szériának hasznos kiegészítői még a teli állapotban is használható emelőfülek, a LED-világítás, a teleszkópos fedél, ráadásul a tartály pickupbarát kialakítású, vagyis keresztben is elfér a kerékdobok közé. A forgalmazó ingyenes kiszállógaranciát biztosít hozzá országosan 3 évig, emellett 10 év lyukadás elleni garanciát is. A széria 200–900 liter űrtérfogat között érhető el.

A Derby-Túr Kft. a telepíthető tartályokkal és telephelyi gázolajkutakkal kezdte a piac meghódítását 17 éve, és ma már ők értékesítik ezekből a legtöbbet, éves szinten jóval több, mint 200 darabot. Egyrészt azért, mert a gazdálkodók magasabb minőséget és prémiumszolgáltatást kapnak a pénzükért, másrészt pedig a forgalmazó igyekszik az adminisztrációs terhek nagy részét levenni a partnerek válláról. Náluk – egyedülálló módon – a tervező mellett két mérnök kolléga segít a tervezés, kivitelezés, engedélyeztetés folyamatában.

A cég kínálatában fontos részt képviselnek a konténeres gázolajkutak (azaz a konténerkutak), a medencés tartályok és a műanyag dupla falú tartályok, a legnépszerűbbnek pedig a 9000 literes konténeres gázolajkút számít. Ez biztonságos, könnyen zárható, riasztható, és zöld színe miatt nem feltűnő, belesimul a környezetbe. Várni sem kell rá, hiszen kiváló felszereltséggel raktárról kapható. Kapacitása révén az egyszerre kiszállított 6000–6500 liter mennyiség kényelmesen belefér (még 300–400 liter ülepítővel és 95 százalékos tölthetőséggel számolva is), így egy nagyobb áremelkedés előtt be lehet tárolni vele.

Ki kell emelnünk még a KingspanFuelMaster szériát is, amely prémiumminőségű, dupla falú műanyag gázolajkút. Digitális szintjelzővel, digitális mérőórával, LED-világítással felszerelt, ráadásul majdnem egy mázsával nehezebb a konkurens termékeknél, ami a nagyobb falvastagságnak tudható be. 3 év kiszállógarancia, illetve 10 év tartálygarancia jár hozzá. Az összes tartály kérhető tankolóautomatával, akár internetes vezérléssel, kétkulcsos (sofőr+autó) megoldással, ráadásul az automata segítségével akár több cég is használhatja ugyanazt a tartályt.

Az AdBlue adalékanyaghoz szállítható és telepíthető tartályokat egyaránt kínál a Derby-Túr Kft. Közforgalmú értékesítéshez (például benzinkutakra) is kiválóak, hiszen kasszarendszerre is köthetők. A KingspanBlueMaster kültéri tartály nemcsak a nyári forróságnak, de a közelgő téli fagyoknak is ellenáll. Ehhez kis energiaigényű, olcsón üzemeltethető automata fűtést és szellőztetést alkalmaznak a kimérőszekrényben, ráadásul ez az alapárban benne van. A dupla falú tartályokba pedig szigetelés kérhető, ha valaki teljesen biztonságban akarja tudni az adalékanyagát. A KingspanBlueMaster tartályok akár kétpisztolyos megoldással, személy- és teherautókhoz is elérhetők, cseppmentes töltőcsatlakozóval, merülőszivattyúval. Ezekhez is jár a 10 év tartálygarancia, valamint 3 év kiszállógarancia a kimérő rendszerre. Az AdBlue-hoz szállítható (450 liter alatti) tartályok is elérhetők, a 60 literes kerekes változat például egy szedán csomagtartójába is belefér. Itt is ajánlhatók az IBC-tartályok, a KingspanTruckMaster széria tagjai.

Végezetül a Nitrosolhoz kínált termékekről is szólnunk kell, annál is inkább, mivel a prémiumminőségű, szimpla falú KingspanAgriMaster tartályok magasan piacvezetők Magyarországon. A 22 és 28 ezer literes kivitelek a legnépszerűbbek közülük, mert ezekbe biztonsággal bele lehet tankolni egy egész kamionnyi mennyiséget. A tartályok a piacon a legnagyobb (2–4 cm-es) falvastagsággal rendelkeznek, ezt mutatja az is, hogy több mint 30 százalékkal nehezebbek az azonos méretű konkurens termékeknél. Az eddig használt megoldásoknál lényegesen stabilabbak is, emellett UV-, időjárás- és rágcsálóállók. Mivelrotációs öntéssel készülnek, nincsenek rajtuk szivárgásra lehetőséget adó illesztések vagy hegesztések. A Derby-Túr Kft. egyébként 10 év garanciát ad rájuk, amelynek keretében még az elfolyt műtrágyaértékét is megtérítik, ilyen szintű garancia sehol máshol nem érhető el az országban. A tartályok 2 vagy 3 colos csappal, feltöltőcsővel vannak felszerelve, opcióként pedig akár a Derby-Túr Kft. saját fejlesztésű ki- és betároló keverőrendszere is kérhető.

derby tur2

Nagyítás a képre kattintva!

Címkék: Derby-Túr Kft., gázolajkutak, Nitrosol-tartályok, tartály akció, IBC-tartályok
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Szedd magad málna 2024 - Országos lista

A nyár egyik legnagyobb ajándéka a friss málna, amelynek édes és fanyar íze azonnal elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A ...