Hirdetés
Megjelent a hibridkalászosokat bemutató katalógusunk

Megjelent a hibridkalászosokat bemutató katalógusunk

Hírek - 2021.09.03

A SAATEN-UNION ajánlata azoknak, akik a maximális teljesítményre törekszenek.

Cégünk pillanatnyilag három fajban – búzában, rozsban és árpában – kínál hibridvetőmagokat, amelyek bemutatásán túl hangsúlyt helyezünk termesztéstechnológiájuk megismertetésére is․ Hiszen a nagy genetikai értékű, prémiumminőségű vetőmag használata és a következetesen kivitelezett termesztéstechnológia együttesen eredményez nagy hozamokat és fenntartható jövedelmezőséget. Meggyőződésünk, hogy HySEED programunk, amelyben a hibridjeinkkel kapcsolatos agrotechnikai, termesztéstechnológiai és hibridválasztási javaslatokat összegezzük, egyre meghatározóbb pillérévé válik hazánk gabona-előállításának.

Csatlakozzon ön is a SAATEN-UNION HySEED hibridkalászos-programjához, ismerje meg a javasolt termesztéstechnológia alapjait, hogy a befektetett munka valóban eredményes legyen. Hiszen a hibridhasználat valamennyi meghatározó felületen termesztett kalászos esetében, így a búzánál, az árpánál és a rozsnál is, a gyakorlat számára stabil és az eddigieknél magasabb jövedelmet biztosít. Próbálja ki ön is a HySEED-hibridkalászosokat, és használja ki az általuk elérhető előnyöket! Járjon még mindig egy lépéssel mások előtt!

 SU hibridkatalogus 2021aug

A SAATEN-UNION hibridkalászosait bemutató katalógus letölthető a képre kattintva.

 

saatenlogokekzold3 minBlum Zoltán
ügyvezető

Varga Gábor
termékfejlesztő

SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.huHa tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 

Címkék: vetés, vetőmag, hibridbúza, SAATEN-UNION, hibridárpa, hibridrozs, szántóföld, technológia, termékkatalógus, HySEED, kalászos hibrid
Kiemelt hírek