TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Franciaország a Nemzeti Érdemrenddel tüntette ki a Kubota elnökét, Masatoshi Kimata urat

Franciaország a Nemzeti Érdemrenddel tüntette ki a Kubota elnökét, Masatoshi Kimata urat

Hírek - 2021.08.17

A Kubota nemrégiben jelentette be, hogy elnök-vezérigazgatója, Masatoshi Kimata, a Francia Köztársaság Nemzeti Érdemrendje elismerésében részesült, amelyet általában a francia állampolgároknak tartanak fenn.

ketkatack

Jules Irrmann konzul, Masatoshi Kimata elnök vezérigazgató, Philippe Setton nagykövet, Pascal Gondrand kereskedelmi és beruházásügyi konzul

A Kubota Csoport 1974-ben jelent meg Franciaországban, ekkor alapították a Kubota Europe S.A.S.-t, amely azért jött létre, hogy a Kubota vállalat traktorait európai országokba exportálja. Nemrég, 2014-ben, annak érdekében, hogy teljeskörűen belépjen az európai mezőgazdasági piacra, a Kubota Franciaországban mezőgazdasági traktorokat gyártó üzemet hozott létre. Napjainkban körülbelül ezer alkalmazott dolgozik öt európai leányvállalatánál, amelyek a kutatásért és fejlesztésért, a gyártásért, az értékesítésért és az értékesítés utáni szolgáltatásokért felelősek.

Ennek megfelelően a Kubota gazdaságfejlesztéssel és munkahelyteremtéssel kapcsolatos tevékenységéért a Francia Köztársaság elismerésben részesítette a vállalat elnökét, Masatoshi Kimata urat.A Nemzeti Érdemrendet 1963-ban alapították, és általában azoknak ítélik oda, akik figyelemre méltóan járultak hozzá Franciaország gyarapodásához kulturális és gazdasági területeken. A Kubotának idén hatalmas megtiszteltetés volt megkapni ezt a rangos kitüntetést.

A díjátadó ünnepségen, amelyet június 30-án, a tokiói (Japán) francia nagykövetségen tartottak, Kimata úr köszönetet mondott: „Csodálatos megtiszteltetés, hogy ezt a kitüntetést megkaptuk, amely nem jöhetett volna létre az érintettek 1974 óta tartó töretlen és elkötelezett erőfeszítései nélkül. A Kubota ekkor lépett be először Franciaországba, ami otthont adott tevékenységünknek Európában, ezáltal lehetővé téve számunkra, hogy traktorok, építőipari gépek és ipari motorok forgalmazásával növeljük jelenlétünket a régióban. Számunkra Franciaország a Kubota-csoport létfontosságú helyszíne, és az is marad.”

Címkék: Kubota
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Pályázati aktualitások a mezőgazdaságban

2023. október 31-én jelent meg a KAP Stratégiai Terv Vidékfejlesztési pályázati menetrend. Ez egy útmutató arra ...