TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Ideális haszongépjármű abroncs egész évre

Ideális haszongépjármű abroncs egész évre

Hírek - 2021.06.08

Megérkezett a minden évszakban jól teljesítő és tartós Fulda REGIO 3 termékcsalád A termékcsalád tagjait mély futófelületi barázdák, a lamellák és masszív blokkok optimális aránya és nem forgásirányos futófelületi mintázat jellemzi. Mindezeknek köszönhetően igen sokoldalú abroncsokról van szó, amelyek ideális választást jelentenek a különböző időjárási körülmények között és különféle úttípusokon közlekedő üzemeltetők számára.

A Fulda REGIO 3 termékcsalád emellett valamennyi tengelypozícióra rendelkezik a három hegycsúcs és hópihe (3PMSF) jelöléssel, teljesítve a téli abroncsokra vonatkozó legszigorúbb előírásokat.

  • Nagy távolságokhoz és kihívást jelentő városi közlekedéshez
  • Akár 4%-kal jobb futásteljesítmény a futófelületi kialakításnak köszönhetően
  • Három hegycsúcs és hópihe (3PMSF) jelölés a kormányzott, húzó és pótkocsiabroncsokra

A fenntarthatóság irányába kormányozzuk

A REGIOCONTROL 3 kormányzott abroncsot merev vállbordákkal ellátott masszív, 5 bordás futófelületi kialakítás jellemzi, a vállrész kopás csökkentésének érdekében. Elődjéhez viszonyítva a kopógumi-volumen akár 4%-kal több, ami megnövekedett futásteljesítményt eredményez. Az egyedülálló futófelületi mintázat a jobb tapadás érdekében cikcakkos lamellákat tartalmaz. Bizonyos abroncsméretek nagyobb teherbírással rendelkeznek. Ennek köszönhetően az abroncs ideális választás a tehergépkocsik legújabb generációja számára, amelyek első tengelyét nagyobb tömeg terheli az EURO 6 szabvány követelményei, illetve a villamosításhoz kapcsolódó alkatrészek következtében.

A hajtóerő

A REGIOFORCE 3 húzó abroncs ugyancsak masszív, 5 bordás, cikcakkos mintaárkokat tartalmazó futófelületi kialakítással, továbbá merevítőkkel ellátott, félig nyitott vállbordákkal rendelkezik. Az innováció révén vízelvezetése jobb és a vállrész kopása is kisebb mértékű, ami biztosítja az értékorientált flottaüzemeltetők által megkövetelt tapadást és potenciális futásteljesítményt. Mind a REGIOFORCE 3, mind pedig a REGIOCONTROL 3 újrafutózható és újravágható. Ennek következtében megnő az élettartam és csökkennek az üzemeltetők költségei is.

Négy évszakos teljesítmény és nagy teherbírás

A négy évszakos teljesítmény biztosítása érdekében a nagy teherbírású pótkocsiabroncsokhoz a vontatóknál ismert technológiát kell alkalmazni. A REGIOTONN 3 a teljes mintamélység kétharmadáig érő mély lamelláknak köszönhetően képes erre a teljesítményre. Ebből következően az abroncs kiváló pótkocsi-stabilitást eredményez egészen az abroncs élettartamának végéig. A Fulda innovatív kialakításából eredően a REGIOTONN 3 alacsony gördülési ellenállást kínál, ezáltal javul az üzemanyag-hatékonyság is.

A Fulda REGIO 3 termékcsalád az olyan flották igényeit elégíti ki, amelyek változatos megoldást keresnek minden közúti alkalmazáshoz, illetve kiváló ár-érték arányt várnak egy megbízható márkától.

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

Címkék: gumiabroncs, Fulda
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Újabb segítség a gazdáknak - Magasabb jövedéki adó ...

A kormány újabb intézkedéssel segíti a gazdákat. Megjelent az a kormányrendelet, amely rögzíti, hogy 2024. május ...