TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Vezérigazgató-váltás a HARDI INTERNATIONAL A/S vállalatnál

Vezérigazgató-váltás a HARDI INTERNATIONAL A/S vállalatnál

Hírek - 2021.02.08

Sten Kjelstrup 39 év hűséges szolgálat után – amelyből az utolsó 13 évet a cégcsoport vezérigazgatói pozíciójában töltött – úgy döntött, hogy búcsút mond a HARDI INTERNATIONAL A/S vállalatnak.

Hirdetés

„Számos fantasztikus évet töltöttem a Hardinál” - mondja Sten Kjelstrup a jól ismert mosollyal az arcán, majd így folytatja: „A HARDI-nál ledolgozott éveim alatt a vállalat sok területen piacvezetővé és valódi világpiaci szereplővé vált.

Hálás vagyok azért, hogy részese lehettem ennek az izgalmas folyamatnak.”

Sten Kjelstrup, aki a közeljövőben tölti be 65. életévét, feleségével együtt úgy döntött, hogy elérkezett az idő egy egészségesebb „munka-magánélet egyensúly” megvalósítására.

„Jelenleg a HARDI egy átalakulási folyamat közepén tart, és számos új stratégiai projekt küszöbén áll. Taktikai szempontból tökéletes az időzítés arra, hogy ’átadjam a stafétabotot’ valaki másnak” - véli Sten Kjelstrup.

„A HARDI egy fantasztikus vállalat, erős vezetői gárdával, egyedülálló alkalmazotti morállal és egy szilárd országos és világszerte is ismert márkával. Mindazonáltal nem csak ez volt az oka, hogy a vállalatban gyakorlatilag nem tett kárt a koronavírus okozta válság. Ez azt is jelenti, hogy biztonságosnak érzem a kormánykerék átadását az utódomnak.” - folytatja.

„Természetesen hiányozni fog a mindennapos kapcsolattartás a kollégáimmal és iparági partnereinkkel itthon és külföldön is, de majd megpróbálok a lehetőségekhez mérten kapcsolatban maradni.” - teszi hozzá Sten Kjelstrup.

2021. február 2-ától az 55 éves dán Jens Kristensen a HARDI új vezérigazgatója. Jens Kristensen – kiemelkedő dániai és észak-amerikai vállalatok, így például a GN Resound és a Jupiter Bach felsővezetésében és igazgatótanácsában betöltött pozícióinak köszönhetően – figyelemre méltó szakmai múlttal bír.

„A HARDI International egy izgalmas vállalat, lojális alkalmazotti gárdával. A vállalat jó kiindulási alappal rendelkezik a nyereségesség és a globális piaci pozíció megerősítéséhez szükséges intézkedések végrehajtásához. Nagyon örülök annak, hogy az EXEL tulajdonosai bennem látják a megfelelő személyt a vállalat továbblépéséhez. Már alig várom, hogy a csapat minden tagjával együtt nekiláthassunk a munkának.” mondja Jens Kristensen.

Yves Belegaud, a HARDI fölött is tulajdonosi jogokat gyakorló francia, családi tulajdonban lévő vállalat, az EXEL Industries vezérigazgatója és a HARDI igazgatótanácsának elnöke így kommentálja a történéseket: „Nem csak a HARDI, hanem az EXEL csoport nevében is szeretnénk kifejezni hálánkat Stennek mindazért, amit az évek során véghez vitt. Jens személyében a cég egy új, erős vezetővel gazdagodott, aki rendelkezik a képességgel és a megfelelő kapcsolatokkal a HARDI megerősítéséhez egy változó és versengő üzleti környezetben.

A HARDI INTERNATIONAL A/S hozzávetőleg 1000 alkalmazottnak ad munkát több mint 10 helyen, szerte a világban. Ezen alkalmazottak mindegyike napról napra céltudatosan azért dolgozik, hogy jobbá tegye a modern mezőgazdasági termelési folyamatok hatékonyságát, minőségét és fenntarthatóságát. A HARDI INTERNATIONAL A/S a Groupe EXEL Industries SA tagja.

Címkék: Hardi
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Ha nagyobb termést és jobb tápelem-hasznosulást szeretne

Ön nem akar nagyobb termést és jobb tápelem-hasznosulást? Nem javítaná akár 20%-kal a foszforfeltáródást? Nem ...