A John Deere visszavonulót fúj az európai kiállításokról

2020.09.07

Biztosan nem vesz részt az európai és a FÁK-beli (vagyis a szovjet utódállamokban rendezett) nemzetközi mezőgazdasági bemutatókon és vásárokon a John Deere 2021. október 31-ig.

A John Deere visszavonulót fúj az európai kiállításokról


A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a John Deere úgy ítélte meg, hogy biztonságosabb, ha a következő bő egy évben nem vesz részt nemzetközi vásárokon a térségünkben – tudta meg a profi.co.uk webes szaklap. Az Európát és a Független Államok Közösségét (FÁK) érintő döntés 2021. október 31-ig marad érvényben, vagyis úgy határozták meg a dátumot, hogy a 2021. novemberi hannoveri Agritechnicán már ott lehessenek. A döntés feltehetőleg nincs hatással a forgalmazók, viszonteladók helyzetére, vagyis a 2021. januári budapesti AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállításon látni fogunk majd John Deere gépeket.

Az amerikai óriásvállalat viszont biztosan kihagyja a francia SIMA, valamint az olaszországi EIMA szakkiállításokat, így kívánja minimalizálni a partnereit és alkalmazottait érő egészségügyi kockázatokat. A marketing, a vásárlók informálása ideiglenesen a digitális térbe kerül át. A John Deere hivatalos közleményében megerősítette, hogy viszonteladó partnereit támogatni fogja a helyi kiállításokon, vásárokon való részvételben.
TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE