TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
Kertápolási tippek szakértőktől, bárhol bármikor!

Kertápolási tippek szakértőktől, bárhol bármikor!

Hírek - 2020.06.12

Indul a STIHL Podcast csatornája, a KertÉRTŐK! A kertészkedés szerelmeseinek most jó hírünk van. Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat, akár autóban ülnek, sütnek-főznek, vagy éppen kertet rendeznek, ugyanis a STIHL kertápolási Podcast csatornát indít. A kéthetente új témákkal jelentkező KertÉRTŐK műsorban kivesézik a hobbi kertészek számára leghasznosabb kertápolási témákat.

A ’KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora’ című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsorvezető az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, a Bazsalikomos kert brand megálmodja, A kert konyhája című könyv szerzője. Valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője, aki számára nincs olyan technikai adat, paraméter, innováció, amit a kertápolási gépekről ne ismerne.

A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból választhatunk, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha meg van az igényeinknek megfelelő gép, már félsikernél járunk, azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a gyepápolás rejtelmeibe is beavat, hogy milyen magasságot válasszunk, és mikor is végezzük el a fűnyírást.  

A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

A ’KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora’ podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-os is elérhető.

STIHL KertÉRTŐK a SPOTIFY-on

STIHL KertÉRTŐK a SOUNDCLOUD-on

STIHL KertÉRTŐK az ITUNES-on

Bővebb információ: http://stihlnemzedekek.hu/kertapolasitippek/kertertok

 

Címkék: Stihl, kertészkedés, KertÉRTŐK
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Forradalmi Hardi újdonságok az idei Agritechnica kiállításon

Az Agritechnica 2023 kiállítás kapujai ismét megnyílnak a mezőgazdasági világ legújabb és leginnovatívabb ...