
GYÜMÖLCS-ZÖLDSÉGFELDOLGOZÓ SZAKMÉRNÖK és SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉS
Hírek - 2018.12.04
GYÜMÖLCS-ZÖLDSÉGFELDOLGOZÓ SZAKMÉRNÖK és SZAKTANÁCSADÓ SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉS indul a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán 2019 februártól.
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs-zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A képzés úgy épül fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszerbiztonsági és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel összefüggő, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismereteket kapjanak. Ezek mellett elmélyült betekintést szerezhetnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák világába is.
Az elméleti előadásokat és a szemináriumokat laboratóriumi és üzemi gyakorlatok, valamint tanulmányi szemle egészíti ki. Az egyes témakörök legkiválóbb szakemberei által tartott előadások és gyakorlatok mellett mód nyílik arra is, hogy a résztvevők személyesen találkozzanak a szakterület meghatározó szereplőivel, sikeres vállalkozóival.
A képzést ajánljuk:
• A gyümölcs-zöldségfeldolgozó ágazatban dolgozók részére, aki szeretnék ismereteiket bővíteni, rendszerezni, naprakésszé tenni.
• Gyümölcs-zöldségtermesztők, részére, akik tervezik, hogy feldolgozással, tartósítással is foglalkoznának.
• Más területeken (pl. vendéglátás, kereskedelem) vagy más élelmiszeripari ágazatokban dolgozók részére, aki szeretnék ismereteiket elmélyíteni.
A képzés időtartama: 2 félév (félévente hét alkalom pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2019. január 21.
A képzés indul: 2019. február
A Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzésben megszerezhető oklevél tartalma az alapképzettségtől függ, mely lehet szakmérnöki, vagy szaktanácsadói diploma.
Felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára is lehetőség nyílik a szakmai tudás megszerzésére gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyamon való részvételi lehetőséggel, melyről tanúsítványt állítanak ki.
Valamennyi képzéssel kapcsolatban a részletekről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a http://gyumolcszoldseg.hu/ oldalon.
Kérdés esetén további információ: konzerv@etk.szie.hu.
Címkék: képzés, Szent István Egyetem

Mikotoxinok a mezőgazdaságban: kihívások és megoldási ...

Mi várható kukorica és cirok fronton?

Tavaszi aktualitások a növénytermesztésben

Egyensúly a szakértelem és a megfizethetőség között

Kalászos gabonáink levélbetegségei – Milyen betegségekre ...

Változások a traktorok energiaellátásában (4. rész) – A New ...

Úttörő megoldás az Optigép Kft.-től

Szántóföldi növénytermesztésünk – Ennek eredményei a ...

Gabonapiaci trendek: fókuszban az árpa és a búza

Hogyan indítsuk a tavaszi növényeket aszályban