A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis
Corteva Verben Queen

Ha Topcon, akkor AgroPilot!

Hírek - 2018.07.10

2018. június 18-ával az AgroPilot Kft. lett a világszinten elismert és hazai körülmények között is sokat bizonyított Topcon precíziós mezőgazdasági eszközök kizárólagos magyarországi importőre. Az AgroPilot Kft. új egységek telepítése mellett vállalja meglévő rendszerek javítását, karbantartását is.

Ha Topcon, akkor AgroPilot!


Egyre nagyobb igény mutatkozik a hazai gazdálkodók részéről is a gépfüggetlen GPS technológia iránt. Nem is csoda ez, hiszen a magyarországi gazdaságokra mindig is jellemző volt a színes géppark, melyek összehangolása gépfüggetlenül tevékenykedő szakembergárdát kíván. Az AgroPilot Kft. szakemberei a márka hazai bevezetése óta foglalkoznak Topcon precíziós mezőgazdasági eszközök telepítésével és szervizelésével, így a legtöbb itthon fellelhető erő- és munkagép már megfordult kezeik között. A cég filozófiája a költséghatékonyságra épül, melynek jegyében elsősorban a gazdaságokban már meglévő gépekre keresik és kivitelezik a kívánt vezérléseket, hiszen gyakran a legegyszerűbb erő- vagy munkagép is alkalmassá tehető a legfejlettebb technológia által biztosított, hatékony, takarékos és precíz munkavégzésre, megkímélve az esetleges nem tervezett gépcseréktől a gazdálkodókat.

AgroPilot

Az AgroPilot Kft. munkatársai az ország teljes területén állnak jelenlegi és jövőbeni Topcon felhasználók szolgálatára, teszik mindezt versenyképes árakon és professzionális hozzáállással.

További információért látogasson el az agropilot.hu weboldalra, vagy kövesse a cég bejegyzéseit Facebook oldalukon keresztül ww.facebook.com/agropilotkft/.


Címkék: GPS, precíziós technológia, AgroPilot Kft., Topcon