TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Új AXIÁL-hagyomány a székesfehérvári bokrétaünnepen

Új AXIÁL-hagyomány a székesfehérvári bokrétaünnepen

Hírek - 2023.07.14

Az AXIÁL Kft. idén is folytatja nagyszabású telephelyfejlesztési programját, melynek legnagyobb projektje ezúttal a székesfehérvári gépjavítóműhely. Az épület a közelmúltban elérte legmagasabb pontját, melyet július 12-én ünnepelt meg az építtető és az építő.

Hirdetés

Építkezéseken szokás, hogy amikor eléri legmagasabb pontját egy épület akkor egy bokrétát állítanak a tetején. A bokréta egy kis fa vagy egy nagyobb ág, melyet a májusfához hasonlóan élénk szalagokkal díszítenek, ezzel téve ünnepivé azt. Az AXIÁL Kft. telephelyfejlesztési programja során nem egy bokrétaünnepet ült már, de most új hagyományt teremtett. Székesfehérvári telephelyén nem az épület tetején állított bokrétát, hanem az udvarban elültetett egy feldíszített, hozzávetőleg két méter magas júdásfát, mely az ősszel átadásra kerülő nagyméretű gépjavítóműhely mellett kapott helyet.

Az AXIÁL Kft. képviseletében Pintér Zsolt ügyvezető igazgató elmondta a résztvevőknek, hogy az AXIÁL Kft. 1995-ben, hetedik telephelyeként nyitotta meg Fejér vármegyei központját Székesfehérváron, mely 2006-ban kapott új szervizműhelyt. 2023-ban azonban megérett az idő rá, hogy a régió szervizkapacitását tovább bővítsék egy kb. 1500 négyzetméteres javítóműhellyel. A beruházás részeként egy nyitott mosó is kialakításra kerül és mintegy 6500 négyzetméteres terület térkőburkolatot is kap. Az országban 19 telephellyel rendelkező bajai központú cég idén Szolnokon és Pécsen is infrastrukturális fejlesztéseket folytat, melynek együttes eredményeképp 25.000 négyzetméter fedett szervizkapacitással fog rendelkezni az év végére, ezzel is tovább növelve partnerei elégedettségét.

Új AXIÁL-hagyomány a székesfehérvári bokrétaünnepen

A székesfehérvári beruházás a Gemenc Bau Kft. segítségével valósul meg, mely vállalat más axiálos projekteknél, mint például az Alkatrész Logisztikai Központ és a bajai mobilszervizműhely építésén is munkálkodott. A Gemenc Bau Kft. igazgatója, Werner Miklós is jelen volt a székesfehérvári bokrétaünnepen, ahol elmondta, hogy részükről azért is különleges ez az építkezés, mert egy új üzletágat indítottak, mely tervezéssel is foglalkozik. Tehát ezúttal a kivitelezés mellett a tervezést is maguk végzik. Végezetül megköszönte az AXIÁL Kft.-nek a bizalmat, hogy ismét együtt dolgozhatnak egy projekten.

A beszédek után Pintér Zsolt, Werner Miklós, valamint Umenhoffer Ferenc, az AXIÁL Kft. beruházási és üzemfenntartási igazgatója elültették a nagy gonddal kiválasztott helyére a júdásfát, melyet a tikkasztó hőségben közvetlenül a gyökerénél több vödör vízzel meg is locsoltak. A kis ceremóniát egy kellemes ebéddel zárták, melyen a Gemenc Bau Kft. és az AXIÁL Kft. helybéli kollegáit is vendégül látták. Az egybegyűltek várhatóan 2023 novemberében ismét találkoznak, akkor már a beruházás ünnepélyes átadásakor.

Címkék: axiál kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Kukoricarozsda (Puccinia sorghi) - A kukorica gombabetegségei ...

A kukoricarozsda (Puccinia sorghi) Magyarországon általában nem okoz számottevő terméskiesést, de egyes ...