Nagyobb fordulatszámra kapcsol a cseh gépgyártó

2021.01.24

Új logóval kezdi a 2021-es évet a cseh OPaLL-AGRI, amely negyed évszázados fennállása alatt egyre nagyobb hírnevet vívott ki magának a talajművelő gépek piacán.

Nagyobb fordulatszámra kapcsol a cseh gépgyártó


Az 1995-ben alapított OPaLL-AGRI azzal ünnepelte meg fennállásának 25. évfordulóját, hogy az eddigi zöld-sárga logót modernebb dizájnú piros-fehérre cserélte. A hazánkban a Quivogne Magyarország Kft. által forgalmazott cseh termékek azonban nemcsak emiatt érdemesek figyelemre. Sajtóközleményük szerint a vállalat új irányt szab működésének, a jövőben igyekszik még jobban a piac, illetve a korszerű mezőgazdasági gyakorlat kívánalmaihoz igazodni.

Az OPaLL-AGRI egyik fontos terméke a TRITON II szántóföldi kultivátor, amely széleskörű alkalmazási lehetőségei miatt vált gyorsan népszerűvé a gazdák körében. A három sorban elhelyezett kapák 8–28 cm közötti művelési mélységet tesznek lehetővé (a munkamélység hidraulikusan állítható), így a no-till művelésben, direktvetésben is használható. A 80 cm-es vázmagasság kiváló átömlést biztosít, a lezárásról pedig 530 vagy 600 mm-es henger gondoskodik.

A TRITON II szántóföldi kultivátor 3 és 4 méteres változatokban kapható (10, illetve 13 darab kapával), a szállítási szélesség mindkét esetben 3 méter. A kisebbik változat 1550 kg, a nagyobbik 2215 kg tömegű. A vontatásukhoz nagyjából 200, illetve 300 LE-s traktor szükséges, a talajviszonyoktól függően.

Opall Agri logo


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE