A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Mint a bors: kicsi és erős lett a McCormick új traktora

Traktorok - 2021.05.23

A legmagasabb, Stage V emissziós előírásoknak megfelelő traktort mutatott be a McCormick. A 75 LE-s erőgépet univerzális használatra tervezték, így minden gazdaságban megállja a helyét.

Mint a bors: kicsi és erős lett a McCormick új traktora


A McCormick X5.085 modell szállításra, homlokrakodós feladatokra és könnyebb szántóföldi munkákra egyaránt alkalmas. A 75 LE-s FPT motor már megfelel a Stage V kibocsátási normáknak, mégpedig SCR nélkül, EGR, DOC és DPF használatával.

Az olasz Argo csoporthoz tartozó McCormick az X4 családot már Stage V motorokkal szerelte fel, az X5 szériából viszont ez a gép kapott elsőként a legtisztább erőforrásokból. A 3,4 literes, négyhengeres aggregát 375 Nm nyomatékot biztosít 1400-as fordulatszám mellett, ami a gyártó szerint a 100 LE-s traktorokra jellemző adat. Hátsó emelési kapacitása 3,9 tonna, a hidraulikaszivattyú teljesítménye 56 l/min.

A 34 colos hátsó kerekek nemcsak megnövelt hasmagasságot biztosítanak, de jobb kapaszkodást is tesznek lehetővé, ami a kiváló (48 kg/LE) súly-lóerő arány révén dombos-hegyes vidékeken is vontatásra alkalmassá teszi a traktort. A kezelői komfort is a McCormicknál már megszokott, magasabb szintet képviseli. A 4 oszlopos fülke 360 fokos panorámakilátást biztosít, az új koncepciójú joystick pedig gyors és könnyű irányítást tesz lehetővé.

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio


Címkék: traktor, újdonság, Stage V, homlokrakodó, McCormick, vontatás

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...