A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Hatékonyabb, kényelmesebb, dögösebb Pumák érkeznek

Traktorok - 2020.11.06

Frissíti Puma traktorait a Case IH a 2021-es szezonra. A külső „ráncfelvarrása” mellett fontos változás, hogy sikerült számottevően megnyújtani a kötelező szervizek közötti időszakot.

Hatékonyabb, kényelmesebb, dögösebb Pumák érkeznek


A Case IH a közelmúltban mutatta be a Puma 185, 200, 220 és 240 traktorok felfrissített változatait, amelyek megnövelt hatékonyságot és kényelmet kínálnak a kezelőknek. Az új dizájn legfeltűnőbb eleme a módosított motorborítás, hűtőrács és a nagyobb LED munkalámpák, de a műszaki tartalomban is történtek jelentős változások a gazdálkodók visszajelzései alapján.

Mi jellemzi a legújabb Puma erőgépeket? Hosszabb szerviz-intervallum (750 üzemóránkénti motorolaj-csere, 1500 óránkénti váltóolaj-csere), jobb vezethetőség az opcionális CVXDrive fokozatmentes váltó révén, áttervezett – szintén opcionális – front függesztőmű, valamint alsó rögzítésű ablaktörlő lapát a még jobb kilátás érdekében.

A Case IH tájékoztatása szerint a Puma 150 és 165 modelleken is végrehajtják majd a frissítéseket, ám azok a gépek majd 2021 márciusától lesznek elérhetők. A változtatásokkal nemcsak a vezetői élményt sikerült javítaniuk, de a hatékonyabb, gazdaságosabb, üzemanyag-takarékos működéshez is hozzájárulnak.

Uj Puma 2

 


Címkék: traktor, Case IH, dizájn, Puma, szerviz-intervallum