A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Nyereményjáték Queen
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Massey Ferguson: micsoda traktorok!

Traktorok - 2019.10.18

Meglepetéssel rukkol elő a Massey Ferguson a következő hónapban. Az AGCO csoporthoz tartozó gyártó négy új, magasabb felszereltségű traktorspecifikációt mutat be a gazdáknak.

Massey Ferguson: micsoda traktorok!


Új traktorspecifikációval jelentkezik a Massey Ferguson a novemberi hannoveri Agritechnica szakkiállításon. A NEXT Edition modellek a megszokott kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, felszereltségben bőven felülmúlják az elvárásokat. A specifikáció egyelőre négy erőgépnél lesz elérhető, a 110 LE-s 5711 S Dyna-4, a 130 LE-s 5713 S Dyna-4, a 200 LE-s 7720 S Dyna-VT és a 255 LE-s 7726 S Dyna-VT változatoknál.

Az ilyen traktorok motorborításán feltűnik majd a NEXT Edition embléma, illetve belül egy táblácskán is, a különleges kiadást igazoló gyártási sorszámmal együtt. A masinák a Massey Ferguson szokásos vörös színében fognak pompázni, az oldalsó hűtőnyílások azonban feketére lesznek festve. Igény esetén a gazdálkodók tiszta feketére fújt traktort is kérhetnek, ugyanazon az áron.

mf2

Ami a felsorolt traktorok közül a két kisebb (5700 S Dyna-4) modellt illeti, ezek NEXT Edition változatai légrugós forgószékkel, mechanikus fülkefelfüggesztéssel, 100 liter/perc teljesítményű szivattyúval, valamit akár 12 LED-lámpával lesznek felszerelve, de az extrák közé tartozik az AutoDrive is, amely révén a váltó önmagától kapcsolja a fokozatokat a főcsoportokon belül, a kezelőnek nem kell a váltókarhoz nyúlnia. A 200 LE fölötti (7700 S Dyna-VT) modelleknél pedig alaptartozék lesz a nagy teherbírású integrált mellső függesztőmű rendszer (IFLS), a szélesített sárhányók, és az akár 16 LED-lámpa. Ugyancsak a csomag tartozéka a kormányzást egyszerűsítő SpeedSteer rendszer.


Szerző: AgrárUnió, Fotó: AgriLand


Címkék: traktor, Agritechnica, Massey Ferguson, újdonság, NEXT Edition

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...