TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
Valtra traktorok negyedik generációja

Valtra traktorok negyedik generációja

Traktorok - 2015.07.04

Az új T4-es széria tervezésekor 3 dolgot tartottunk elsődlegesen szem előtt:a megbízhatóságot, az alacsony üzemeltetési költséget és a felhasználóbarát konstrukciót. 
A hatvanéves gyártói tapasztalattal bíró Valtra termékei közül az új T4-es széria testesíti meg a technológiájuk csúcsát.


A vásárlók százaival történt egyeztetések és tesztek eredményeként ezeket az erőgépeket a gazdák széleskörű igényei alapján, a legnehezebb körülményekre tervezték, 40 000 üzemórás tesztvezetéssel szélsőséges körülmények között.


Felhasználóbarát
A T4-es széria darabjai kevesebb alkatrésszel rendelkeznek, mint valaha. A páratlan megbízhatóság érdekében az összes fő részegységet a Valtra házon belül készíti. Az alváz, a hajtómű és a fülke a Valtra saját dizájnja és tervezése, az AGCO Power pedig egy eredeti Valmet motor, ami az iparágban magas megbízhatósági nívót állított fel. A T szériát arra építették, hogy minden nap nehéz körülmények között dolgozzon.
A traktor fenntartása, üzemeltetése és szervizelése könnyű: a kezelőszervek a fülkében minimális mozdulattal elérhetők, a hajtómű üzemeltetése az új vezetőkarral egyszerű. Az erős fényű munkalámpák lehetővé teszik a munkavégzést éjjel is. Kiemelt figyelmet fordítottak a napi karbantartási pontokra, ezért az olajellenőrzésekhez és szűrőcserékhez, tisztításokhoz olyan kevés időre van szükség, amennyire ez csak lehetséges. A T szériájú traktorok nem tartoznak a legolcsóbbak közé. De használja 10 000 órát és ekkor számítsa ki a fenntartási összköltséget! A gép vásárlásakor testreszabott traktort kap, vagyis csak azokért az opciókért fizet, melyekre szüksége van.


ACTIVE, VERSU, DIRECT
A 600 órás szervizintervallumok csökkentik a karbantartási költségeket. Csak az SCR katalizátort tartalmazó motorok garantálják a legalacsonyabb átlagos üzemanyag-fogyasztást. Emellett a Valtra az egyik leggyorsabb alkatrész-biztosító hálózattal rendelkezik az iparágban, annak érdekében, hogy a dolgozó gép műszakkezdettől műszakbefejezésig mindig üzemben lehessen.
A Valtra Active egy forradalmi po--wershift technológiát ajánl, mechanikusan vezérelt terhelésérzékelős hidraulikával, motorrávezérléses hidraulika-asszisz-tenssel, külön rendszerű hajtómű- és hidraulika-olajjal. Használhatja a traktort a sebességváltó automatikus üzemmódjában vagy manuális üzemmódban egyaránt.
A Valtra Versu a legmagasabb tudásszintű az új generációs powershift hajtómű tekintetében, elektronikus hidraulika-vezérléssel, külön rendszerű hajtómű- és hidraulika-olajjal. Használhatja a traktort a sebességváltó automatikus állásában vagy manuális üzemmódban, a táblavégi forduló automatika alap felszereltség.
A Direct az új T széria család zászlóshajója. Négy hajtóműtartomány biztosítja az optimális munkateljesítményt és a gazdaságos üzemanyag-felhasználást. 
A vezetőkaros vezérléssel állíthatja a gyorsulási és a lassulási intenzitást, amihez csak a jobb kezére van szükség. A modellt továbbfejlesztettük a manuális vezérlési lehetőséggel is.


AGCOMMAND, AUTO-GUIDE 3000

Valtra
Az AgCommand™ telemetria (helymeghatározás) lehetővé teszi a traktor és a végzett tevékenység távmonitorozását. Előre tervezhető karbantartás, hibakód-kiolvasás, munkateljesítmény-jelentések is kezelhetők az AgCommand távinformatikával. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül befolyásolja vezető és traktora teljesítményét.
Az Auto-Guide 3000™ a Valtra automata kormányzási rendszere, melyet már traktorok ezrein alkalmaznak. A fejlett rendszer segíti a munkaidő-, üzemanyag- és anyagmegtakarítást, miközben csökkenti a teljesítményeltéréseket a különböző vezetők között. Az Európában forgalmazott Valtra traktorok Finnországban készülnek. A márka 1960 óta Brazíliában is jelen van, ahol a nagytraktorok kategóriájában piacvezető. Évente összesen több mint 23 000 traktort készítenek, melyeket 75 országban értékesítenek. Piacvezető márka Skandináviában és az 5. legnagyobb gyártó a nyugati világban.

 


Sokoldalúsági koncepció
A T4 ideális traktor földműveléshez, kitűnő vonóképességével, lágyan járó motorjával és hajtóművével, de széles opcionális lehetőségeket biztosít akár a fűkaszáláshoz is. Bérvállalkozók nehéz homlokrakodós munkáira a hidraulika-rásegítésnek köszönhetően a legjobb megoldást nyújtja. Erdészeti munkákhoz választható alsó hasi védelem, erdészeti köpenyezés is. A T4-es széria 155–250 LE-s változatban érhető el.
A Valtra híres az igény szerinti rendelési rendszeréről. A márka hivatalos márkakereskedőjével, a Valkon Kft.-vel közösen igényeire szabhatja a traktorát és olyan gépet kap, mely pontosan megfelel az igényeinek.
A legspeciálisabb igényekre ajánljuk a Valtra Unlimited szolgáltatást, ahol további opciókat találhat, melyekkel még egyedibbé teheti a traktorát.

Tüske Anna

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

November végéig lehet benyújtani a kárenyhítési kérelmeket

A korábbi évekhez hasonlóan idén is november 30-ig lehet benyújtani a 2023. kárenyhítési évben bekövetkezett ...