A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Queen 2023. ápr. 1-15
Corteva Pioneer NF 15 eves nyeremenyjatek 2023 marcius
Genezis Green Max

Same traktorokat kertészeti pályázatra!

Same traktorokat kertészeti pályázatra!

Traktorok - 2016.11.15

A kertészeti támogatásba a Contstar Kft. által forgalmazott Same traktorok 
is bekerültek az eddigi tervezet szerint. A cég a márka széles választékát kínálja a gazdálkodóknak.

Same traktorokat kertészeti pályázatra!A Same traktorok között megtalálják az ideális gépet a szőlőskertek, a gyümölcsö-sök és a nagyobb kertészetek gazdálkodói egyaránt – mondta a Contstar Kft. kereskedelmi igazgatója. Székely Szabolcs hozzátette, hogy valamennyi traktor megfelel a legszigorúbb európai uniós normáknak, és széles méret- és teljesítménykínálatból választhatják ki a gazdák a számukra legideálisabb gépet. A kertészeti pályázat miatt jelentős kínálattal várjuk az érdeklődőket, így minden igény ki tudunk elégíteni – fogalmazott a kereskedelmi igazgató. – Nem csak a vásárlásban, a legjobb megoldás kiválasztásában segítünk az ügyfeleknek, de szolgáltatásunk része a hitelügyintézés, a szakszerviz, a garancián belüli és a garancián túli alkatrész-utánpótlás is. A traktor felszereltségét a vásárló igényeinek megfelelően, személyre szabottan alakítjuk ki, és igyekszünk mindenkinek a legkedvezőbb árat kínálni.”

A Contstar Kft. az egész ország területén magas színvonalon képes kiszolgálni az ügyfeleket, hiszen a nyíregyházi telephely mellett más városokban is rendelkeznek képviselettel, illetve viszonteladók is segítik az értékesítést. A kínálatból Székely Szabolcs kiemelte, hogy a Same gyár nagy hangsúlyt fektet kimondottan a szőlős és gyümölcsös traktorra.

Szőlőstraktoroknál kiemelte a Same gyárnak a piacon idén debütált traktorját, Frutteto Naturalt, amely a Same frutteto 3 szőlőstraktornak egy olcsóbb változata, amelyet az olasz cég kifejezetten a szőlőskertek művelésére alakított ki. 
A négyhengeres, nyolcvan lóerős motorral szerelt gép 156 centiméter széles, így ideális a szőlősorok közötti műveléshez. A Fruttito Natural fülkével és fülke nélküli változatban is kapható.

Gyümölcsöstraktoroknál a jól bevált Same Dorádo traktorok mellet tért hódít a gyümölcsöstraktorok olcsóbbik változata, a Same Argon, amely már egy ideje elérhető a gazdálkodóknak, és elsősorban a gyümölcsöskertek művelőinek lehet remek partnere. Az Argon kiemelkedően sokoldalú, és számos kiegészítő eszköz használatát teszi lehetővé, melyekkel az apróbb, könnyebb munkáktól, a bálázásig szinte mindent megoldhatunk. Elérhető 65, 75 és 80 lóerős motorral, két- vagy négykerék-meghajtással is. Ez a traktor a mozgékonyság, a fordulékonyság és a kompakt tengelytáv követelményeinek tökéletesen megfelel. Székely Szabolcs univerzális traktornak a Same expolert ajánlja, amely rend rendkívül sokoldalú, már régóta piacon lévő traktor, és a tervezet kertészeti pályázatban eddigi kiírástervezet szerint megvásárolható lesz. Ennek a traktornak a legkeresettebb típusa a Same expoler 105.4 (102 LE) típus.


Címkék:

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.03.05

ZÖLDSÉGFÉLÉK TÁPANYAGIGÉNYE

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.19

Mit ültessek a kert árnyékos oldalára?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.17

Miért válasszunk magyar burgonyafajtákat?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...