A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

ISEKI kompakt traktorok az AgrárgépShow 2018 kiállításon

Egyéb - 2018.01.01

A prémiumkategóriás, japán ISEKI traktorok és fűnyírók teljes európai kínálatából kaphatnak ízelítőt azok, akik ellátogatnak a Városkert Kft. standjára.

ISEKI kompakt traktorok az AgrárgépShow 2018 kiállításon


A Városkert Kft. – mint a japán ISEKI gyártómű magyarországi hivatalos importőre – a 2018. január 24–27. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow szakkiállításon az ISEKI kompakt traktorok és professzionális fűnyírók teljes palettájából nyújt ízelítőt a nagyközönségnek.

ISEKI TLE 4490
ISEKI TLE 4490

A Városkert Kft. standjára látogatók a legkisebb, 18 LE-s kompakt traktortól kezdve az új fejlesztésű 40–66 LE-s TG sorozatig számos modellt tekinthetnek meg. A kiállított gépek között olyan újdonság is szerepelni fog, mint. például a TLE 4490 modell, amely Európában először a novemberi Agritechnica kiállításon debütált.
Az elsősorban a mezőgazdasági felhasználáshoz kiállított típusok mellett 
a kommunális felhasználásra szánt modellek is megtalálhatók lesznek.

A nagy teljesítményű fűnyírók közül a már Magyarországon is régóta nagy darabszámban értékesített típusok mellett szintén találhatunk világújdonságnak számító modellt a kiállított gépek között.

A japán ISEKI gyártómű a 60 lóerő alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai és világviszonylatban.

Az ISEKI termékeket – ahogy a japán gyártóktól megszoktuk – a rendkívül magas műszaki színvonal, megbízhatóság és az igen jó ár-érték arány jellemzi. Az ISEKI mezőgazdasági vonala kiváló ár-érték arányú, magas minőségű és megbízható kompakt traktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék-meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, de telephely fenntartásra és egyéb kommunális feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak.

ISEKI SF 224/235
ISEKI SF 224/235 professzionális fűnyírócsalád

Címkék: traktor, fűnyíró, AgrárgépShow, Városkert Kft., ISEKI