TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Gregoire szőlő-betakarítógépek az AXIÁL kínálatában

Gregoire szőlő-betakarítógépek az AXIÁL kínálatában

Betakarítás gépei - 2021.05.20

A bortermelés lényege a minőségi szőlő előállítása és helyes kezelése. A termelési folyamat minden szakaszát alaposan meg kell ismerni és érteni, ellenkező esetben a végtermékben, a borban érződik a negatív hatás.

A Gregoire termékfejlesztése a szőlészeti ágazatban szerzett arra a 40 éves tapasztalatra épül, melyet a különböző éghajlatú területeken és régiókban a világ minden tájáról gyűjtött össze. Ez segítette a Gregoire-t abban, hogy a világ egyik vezető szőlőbetakarítógép-gyártója legyen.

axialszb1

Ma a márka a piac legszélesebb választékát képviseli modelljeivel, melyek bármely szőlőültetvény követelményeinek megfelelnek, de egyedi kihívásokra is specifikálhatók. A Gregoire kombájnok jól ismertek és elismertek funkcionalitásuk, megbízhatóságuk, magas színvonalú műszaki- és vezetési kényelmük miatt. A minőségellenőrző rendszereik rendkívül megbízhatóvá teszik ezeket a gépeket, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a lehető legjobbat hozza ki a gépből, a szőlőültetvényből és a szőlőből.

axialszb2

A Magyarországon található mintegy 65.000 hektár szőlőültetvény az egyik legősibbnek tekinthető a világon. A híres Tokaj az egyik legrégebbi borvidék, melyet 1730-ban regisztrálták. A magyar borok a világ minden táján nagy népszerűségnek örvendenek.
Az AXIÁL Kft. Magyarország egyik vezető mezőgazdaságigép-forgalmazója. A cég 1991-en jött létre Baján és dinamikus fejlődése a mai napig töretlen. Jelenleg 19 magyarországi telephellyel rendelkezik, ahol több mint 800 munkavállaló szolgálja ki az ügyfelek igényeit, használt és új mezőgazdasági-, építőipari-, anyagmozgató gépekkel, szervizzel, alkatrészekkel. Leányvállalatai révén pénzügyi- és bérleti szolgálatásokat is kínál partnereinek. A bajai vállalat eltökélt szándéka, hogy korszerű gépekkel támogassa a hazai szőlőtermesztőket, ezért lép együttműködésre a Gregoire céggel.

axialszb3

A Gregoire története 1946-ig nyúlik vissza, ekkor még szerszámgyártóként volt ismert. 1978-tól fő tevékenysége a traktor vontatta szőlőkombájngyártás, 1989-től foglalkozik önjáró gépek gyártásával is. Eleinte csak Európában terjeszkedett, de napjainkra már a világ több, mint 32 országában nagy sikereket ért el termékeivel Ausztráliától Amerikáig. Székhelye a franciaországi Cognac-ban található, ahol mintegy 200 munkavállalót foglalkoztat. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Gregoire élen jár a szőlő-betakarítógépek piacán, neve egyet jelent a magas műszaki tartalommal, megbízhatósággal, minőséggel.

Az együttműködés értelmében az AXIÁL Kft. 2021. május 15-től kizárólagos forgalmazója, alkatrész- és szervizellátója a Gregoire szőlő-betakarítógépeknek.

axialszb4

 

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio
Forrás: kép: Gregoire / AXIÁL Kft.

Címkék: Axiál Kft., Gregoire, szőlő-betakarítógép
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Megszülettek az európai gazdatüntetések első eredményei

A gazdák európai szintű összefogásának hatására az Európai Bizottság néhány területen újragondolta a Közös ...