Hirdetés
SteriClean termékcsalád – a fenntartható higiénia!

SteriClean termékcsalád – a fenntartható higiénia!

Hírek - 2019.03.28

A SteriClean Plant növénykondicionáló ja­­vítja a növény általános kondícióját, növeli a növény magasságát, a virágok számát, összes termésszámot és terméstömeget, a gyümölcsök, a bogyók méretét, fürttömegét és nagyobb lombfelületet eredményez.

A tavaszi lemosó és a fenntartó permetezések során gyorsan hat. Hagyományos permetezőgéppel 10%-os oldattal, 10-20 liter/ha mennyiségben, hideg ködképző géppel 5 l/ha dózisban kell alkalmazni. A lémennyiséget magas porlasztás mellett célszerű kijuttatni a tökéletes szereloszlás és borítás érdekében. Járványveszélyben a kezelések hatékonyságát a különböző felszívódó gombaölő szerek és a SteriClean Plant kombinációja fokozza. 
A készítmény nem szívódik fel, szermaradványt nem hagy hátra, ezért a kritikus időszakokban – jégverés, madárkár után vagy közvetlenül a betakarítás, szüret előtt – is alkalmazható, és jól illeszthető minden permetezési technológiához.

Előnyök:

• 
minden szántóföldi kultúra gyors kondi­cionálása
• 
termő növények stimulálása, egészséges gyümölcs- és lombállapot fenntartása
• 
gyümölcs- és zöldségfélék termésmennyiségének növelése

A SteriClean Industry fertőtlenítőszer hatékonyan semmisíti meg a baktériumokat, a gombákat és a vírusokat, esélyt nem hagy­­­­­va a rezisztens törzsek kialakulására. Alkalmas a felületek, tartályok, berendezések, hűtőházak, raktárak és pincék fertőtlenítésére, valamint feldolgozó üzemek higiéniájának biztosítására. A fertőtlenítést hideg ködképző géppel 5 l/1000 légköbméter, míg hagyományos permetezővel 10 l/1000 légköbméter dózisban lehet végezni. A fer­tőtlenítés célja 
a sterilizált helyiségbe betárolt termény hosszabb eltarthatóságának biztosítása és az élelmiszeripari higiénia fenntartása, a munkaterületek csírátlaní-
­­tása.

A kezelés 30 perces behatási ideje után 
a he­­­­­­­­­­­­­­­lyiség újra használatba vehető.

Előnyök:

• 
széles hatásspektrum gomba, baktérium és vírus ellen
• 
kellemetlen szagok megszüntetése, makacs penészfoltok eltávo­lítása
• 
nem toxikus, élelmezési várakozási ide­je 0 nap


PANNON-TRADE Kft.

www.pannon-trade.com
Dunántúl és Pest megye: +36-70-620-4301
Duna-Tisza köze és Tiszántúl: 
+36-70-620-4286

Címkék: növénykondicionáló , SteriClean
Kiemelt hírek